Νέα 48ωρη απεργία Πέμπτη και Παρασκευή

poeota2

Νέα 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 και αποχή από κάθε εργασία το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού προκήρυξε η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.–Ο.Τ.Α. η οποία με ανακοίνωσή της χαιρετίζει το γιγαντιαίο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας όλης της κοινωνίας απέναντι στα εξοντωτικά μέτρα της συγκυβέρνησης και της τρόικα.
Και η ανακοίνωση συνεχίζει:
Μέτρα υποδούλωσης, σκλαβιάς και εξαθλίωσης, για το σύνολο του Ελληνικού λαού. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική  Αυτοδιοίκηση πάντα στη πρώτη γραμμή του αγώνα με τη μαζική συμμετοχή τους, δηλώνουν την κάθετη αντίθεσή τους στο μεσαίωνα που μας προσφέρουν. Ο αγώνας δεν τελείωσε, θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους !!!

Με δεδομένο τη μαζική παλλαϊκή συμμετοχή αλλά και με το βλέμμα στο αύριο που για τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. επιφυλάσσει απολύσεις εργαζομένων αλλά και την «επιτροπεία» στους Δήμους που δεν καταφέρνουν να ισοσκελίσουν προϋπολογισμούς που «κρύβει» νέες απολύσεις, αναγκαστικές μετατάξεις, μειώσεις μισθών και αύξηση φόρων στους δημότες, ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε:

1.    Προκηρύσσει 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012.
2.    Αποχή από κάθε εργασία το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού.

Οι Σύλλογοι-Mέλη της Ομοσπονδίας ενημερώνουν με κάθε πρόσφορο μέσο για τις ανωτέρω κινητοποιήσεις ενώ κρατούν σε ετοιμότητα τους εργαζόμενους προκειμένου να συμμετάσχουν στις δράσεις και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν.
Χάνουμε τις δουλειές μας, χάνουμε τα δικαιώματά μας αλλά τουλάχιστον ΕΜΕΙΣ θα κυκλοφορούμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ και με ψηλά το κεφάλι. Σε αντίθεση με αυτούς που αποφασίζουν για μας χωρίς ΕΜΑΣ.
Στην άθλια πολιτική της τρικομματικής συγκυβέρνησης εμείς αντιτάσσουμε την απόφασή μας για τον συνεχή αγώνα μέχρι ανατροπής αυτής της πολιτικής και της κατάργησης στην πράξη αυτών των βάρβαρων μέτρων.