Προβληματισμός για τους πληρωμένους κονδυλοφόρους εναντίον της Αυτοδιοίκησης

pedagg211112

Εντονος προβληματισμός επικράτησε στην Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Αττικής για την ολομέτωπη επίθεση κατασυκοφάντησης που δέχεται η Αυτοδιοίκηση με βασικά εργαλεία τα ΜΜΕ.
Ο Πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ κ. Μπαλασόπουλος κατήγγειλε συγκεκριμένους δημοσιογράφους ως πληρωμένους κονδυλοφόρους που εξυπηρετούν συμφέροντα και τους οποίους μέχρι πρότινος μισθοδοτούσαν τα όργανα της Αυτοδιοίκησης.
Στο ίδι μήκος κύματος σειρά δημάρχων που μίλησαν αλλά και ο π΄ροεδρος της ΚΕΔΕ και ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ μίλησαν για οργανωμένα συμφέροντα που προσπαθούν μέσω των ΜΜΕ την χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Βασικό στοιχεία της διαπίστωσης αυτής είναι ότι όλα τα κεντρικά ΜΜΕ ενοχοποιούν την Αυτοδιοίκηση τόσο για την διαφθορά, όσο και για το χρέος της χώρας ενώ οι επίσημες εκθέσεις που δείχνουν ακριβώς το αντίθετο αποκρύπτονται επιμελώς.
Ετσι απασχόλησε αρκετό μέρος των ομιλιών ο τρόπος αντίδρασης της Αυτοδιοίκησης, ο τρόπος ενημέρωσης της κοινής γνώμης και η στάση απέναντι στα ΜΜΕ.
Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό η ΚΕΔΕ εκπόνησε καμπάνια 100.000 ευρώ για την ενημέρωση της κοινής γνώμης που όπως φάνηκε όμως όχι μόνο δεν απέδωσε, αλλά μάλλον χιρεοτέρεψε την στάση των ΜΜΕ.

Δείτε το video