Δήλωσε αντί και το ΠΑΣΟΚ

grovasili_syriza

Με την λέξη “εξετάζουμε” συνόδευσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ την αντίθεσή του τόσο στο Οικονομικό Παρατηρητήριο, όσο και στην μείωση των αμοιβών των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Ρήγας βουλευτής και εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ από το βήμα του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, συντάχθηκε με τα αιτήματα της Αυτοδιοίκησης και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διόρθωσης στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Ομως δεν διευκρίνισε ποιά θα είναι τελικά η στάση του κόμματος στην βουλή με αποτέλεσμα να επικρηθεί από τον επόμενο ομιλητή κ. Μαρκόπουλο εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο οποίος σημείωσε ότι είναι παράλογο, άλλα να ψηφίζεις στην βουλή και άλλα να λές έξω από βήματος του συνεδρίου.
Κατά τά άλλα οι εκπρόσωποι των κομμάτων δεν έβγαλαν καμία είδηση. Τα αντιμνημονιακά κόμματα συντάχθηκαν με την Αυτοδιοίκηση και τους εργαζόμενους.  
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άλλωστε ακούστηκε η παρέμβαση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κα Γεροβασίλη που τάχθηκε εναντίον του Μνημονίου και των δαιτάξεών του, αλλά δεν προέβει σε καμία δήλωση που να βγάζει είδηση.
Είδηση θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την αναγνώριση των δίκαιων αιτημάτων της Αυτοδιοίκησης από τον κ. Βουτσινά εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ, που όμως δεν συνοδεύτηκε από καμία δε΄σμευση για συγκεκριμένη στάση στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου.