ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

palini_mesazontes

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 στον χώρο της EXPOATHENS στην Λεωφόρο Ανθούσας θα πραγματοποιηθεί η 4η Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» από τον Δήμο Παλλήνης.

Η διανομή θα διαρκέσει από τις 9:00 έως 14:00 για αυτούς που έχουν υποβάλλει τις παραγγελίες τους ενώ από τις 14:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθεί διανομή για όσους δεν πρόλαβαν να παραγγείλουν κατά την περίοδο υποβολής παραγγελιών.

Οι παραγγελίες πραγματοποιήθηκαν μέσω τις ειδικής ιστοσελίδας www.marketpallinis.gr η οποία είναι το πρώτο ηλεκτρονικό δημοπρατήριο που έφερε κοντά παραγωγούς και καταναλωτές.

Συγκεκριμένα οι παραγωγοί εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους καταχωρώντας τις προσφορές τους συνοδευόμενες από τα πιστοποιητικά και αφού επιλεγεί η συμφερότερη από άποψη τιμής και ποιότητας στην συνέχεια οι καταναλωτές καταχώρησαν ηλεκτρονικά τις παραγγελίες τους.

Αυτή την φορά στην διανομή συμμετέχουν 20 Παραγωγοί από όλα τα μέρη της Ελλάδας με 70 διαφορετικά είδη((18 είδη ζυμαρικών, 6 είδη αλεύρων, 2 είδη ελαιολάδου, 2 είδη ελιών, 4 είδη εσπεριδοειδών, 3 είδη μελιού, μανιτάρια, 7 είδη οσπρίων, 3 είδη τσίπουρου, 2 είδη ρυζιού, σταφίδες, 3 είδη καρπών, 4 είδη γλυκών κουταλιού, 10 είδη τυριών, γιαούρτι, πατάτες και χαρτικά).