Ο Νικολάου απειλεί να χαστουκίσει τον Βρούτση

nikolaou

«Κολόπαιδο» αποκάλεσε δημοσίως τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωάννη Βρούτση ο τ. Γενικός Γραμματέας της ΤΕΔΚΝΑ και τ. Δήμαρχος Χολαργού κ. Δημήτρης Νικολάου, ενώ απείλησε ότι θα τον χαστουκίσει όταν τον συναντήσει σε κομματική συνάντηση.
Ο κ. Νικολάου μάλιστα επιτέθηκε και εναντίον του κ. Σαμαρά ο οποίος όπως είπε θα πρέπει να διαλέγει τους συνεργάτες του.
Ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι τον κ. Βρούτση τον είχε μαθητή στην ΟΝΝΕΔ και μάλιστα τον χαρακτήρισε πέμπτης κατηγορίας.
Αφορμή γι αυτές τις δηλώσεις αποτέλεσε η απόφαση του Υπουργείου Εργασίας να καταργήσει το υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Χολαργό.
Ο κ. Νικολάου επεσήμανε απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Παπάγου Χολαργού κ. Ξύδη ότι δεν είναι κορόιδα να τρέχουν προεκλογικά για την Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά κι εκείνος να έρχεται να ζημιώνει το Χολαργό.
Τις δηλώσεις αυτές ο κ. Νικολάου τις έκανε στα πλαίσια των ανακοινώσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο και ενώ είχε χρησιμοποιήσει τη λέξη παλιόπαιδο για τον κ. Βρούτση στην συνέχεια όταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του ζήτησε να διαγραφεί η λέξη, το αποδέχτηκε… και την αντικατέστησε με την λέξη «κολόπαιδο». Δείτε το video.