Δ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ: ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΨΥΧΟΣ‏

adespoto16

 

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών βρίσκονται τα συνεργεία περισυλλογής αδέσποτων ζώων του δήμου Αθηναίων προκειμένου να ανταποκριθούν σε έκτακτα περιστατικά που αφορούν σε αδέσποτα ζώα.

Τα κεντρικά γραφεία της Διεύθυνσης Αστικής Πανίδας του δήμου Αθηναίων, θα λειτουργούν, όσο το απαιτήσουν οι συνθήκες, με διευρυμένο ωράριο από τις 7 το πρωί και έως τις 10 το βράδυ, προκειμένου να δέχονται αναφορές πολιτών (τηλ. επικοινωνίας: 210 3239201και 210 3239202) για έκτακτα περιστατικά.

Για την εξασφάλιση τροφής για τα αδέσποτα ζώα, στο πλαίσιο υλοποίησης μνημονίου συνεργασίας του δήμου Αθηναίων με τοπικά φιλοζωικά σωματεία και ενώσεις για την καθημερινή σίτιση των αδέσποτων ζώων, έχουν ήδη διανεμηθεί τροφές με τις οποίες τα μέλη των συνεργαζομένων σωματείων θα σιτίζουν τα αδέσποτα ζώα. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Άγγελος Αντωνόπουλος, καλεί τους πολίτες να συνεργάζονται αυτές τις ημέρες άμεσα με την αρμόδια δημοτική υπηρεσία για την προστασία των αδέσποτων ζώων της πόλης και να επιδείξουν μία επισταμένη προσοχή στις υποδομές παροχής νερού που έχουν τοποθετηθεί σε δημόσιους χώρους, είτε ενημερώνοντας για τυχόν προβλήματα, είτε γεμίζοντάς τις.