Να ξεκαθαρίσουν άμεσα οι υποθέσεις ΣΔΟΕ ζητάει η ΚΕΔΕ

kede_sdoe

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στ. Στασινόπουλο είχε σήμερα το πρωί το προεδρείο της ΚΕΔΕ με αφορμή δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ελέγχονται από το ΣΔΟΕ στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Όπως τονίστηκε τόσο κατά τη διάρκεια της συνάντησης αλλά και στη συνέχεια από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Κώστα Ασκούνη, με δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, η  ΚΕΔΕ και όλοι οι άνθρωποι που υπηρετούν το θεσμό της Αυτοδιοίκησης, είναι «υπέρ της διαφάνειας και της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορούμε όμως σε καμία περίπτωση να δεχθούμε την απαξίωση και τον διασυρμό των αιρετών, ιδιαίτερα από ανώνυμες καταγγελίες».
Ζητήθηκε από τον γενικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στ. Στασινόπουλο, «άμεση διαλεύκανση όλων των υποθέσεων ώστε να λάμψει η αλήθεια, να σταματήσει η διαπόμπευση των αιρετών, να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες, εάν υπάρχουν, και να αποκατασταθεί το κύρος της Αυτοδιοίκησης».

Σημειωτέον ότι η ΚΕΔΕ εντός των ημερών για το ίδιο θέμα θα έχει συνάντηση και με τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη.