Σήμερα στις 10.30 το πρωί ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στον Ε.Δ.Σ.Ν.Α.

poe_esdna

Σήμερα ΤΡΙΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 διεξάγεται η τρίτη Δημοπρασία του σχεδίου της τρικομματικής συγκυβέρνησης, του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. και του  κ. Γιάννη Σγουρού που προωθούν την εκχώρηση της διαχείρισης των απορριμμάτων με την διαδικασία των Σ.Δ.Ι.Τ. για 27 χρόνια στα μεγάλα επιχειρηματικά, εργολαβικά και εκδοτικά συμφέροντα. Η 3η δημοπρασία αφορά την κατασκευή εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στη Δυτική Αττική (Άνω Λιόσια).

Σε εφαρμογή προγενέστερης απόφασης η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., προκηρύσσει 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΤΡΙΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι για το προσωπικό του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. Την ίδια ημέρα, στις 10.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ εργαζομένων και συνδικαλιστικών στελεχών στους Ο.Τ.Α. καθώς και κατοίκων των περιοχών που τους αφορά.

Καλεί τους Συλλόγους-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. της Δυτικής Αττικής καθώς και τους αιρετούς να αποφασίσουν και να συντονίσουν την συμμετοχή τους έξω από τα γραφεία του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. (Άντερσεν και Μωραΐτη-Αθήνα) προκειμένου όλοι μαζί να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στα μεγάλα επιχειρηματικά, εργολαβικά και εκδοτικά συμφέροντα και την οικονομική επιβάρυνση των Δημοτών.