Περιπολίες με ηλεκτροκίνητα ποδήλατα η δημοτική αστυνομία στο Μαρούσι

photo_1

 

Περιπολίες με ηλεκτροκίνητα ποδήλατα ξεκινούν οι Δημοτικοί Αστυνόμοι στο Κέντρο και στις γειτονιές του Αμαρουσίου. Δέκα δημοτικοί αστυνόμοι του Δήμου Αμαρουσίου που θα εκτελούν φιλικές προς το περιβάλλον περιπολίες με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτροκίνητα ποδήλατα, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή για τη δημοτική αστυνόμευση στο Μαρούσι.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ενίσχυσε πρόσφατα το στόλο της Δημοτικής Αστυνομίας με ηλεκτροκίνητα ποδήλατα, τα οποία πρόσφατα παραδόθηκαν σε στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας. Η κίνηση αυτή αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της Διοίκησης για φιλικότερες προς το περιβάλλον μεταφορές, και εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό για την προώθηση πρακτικών και ενός μοντέλου μετακίνησης που θα κάνουν το Μαρούσι μία πιο ανθρώπινη πόλη, με σεβασμό στον κάτοικο, στον επισκέπτη και στο περιβάλλον.

Οι Δημοτικοί Αστυνόμοι, φέροντας κατάλληλη εξάρτηση και τον απαραίτητο εξοπλισμό, θα πραγματοποιούν περιπολίες στις γειτονιές της πόλης επί 12ώρου βάσεως, χρησιμοποιώντας το ηλεκτροκίνητο ποδήλατο αντί της μοτοσικλέτας.

Με τον τρόπο αυτό, πρώτος ο Δήμος δίνει το παράδειγμα της υιοθέτησης ενός οικολογικότερου μοντέλου λειτουργίας, δείχνοντας το δρόμο στους κατοίκους αλλά και σε όσους δραστηριοποιούνται σε αυτή την πόλη για μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και χρήσης εναλλακτικών μέσων για τις μετακινήσεις τους στον οικιστικό ιστό της πόλης.