Δεν θα είναι στην Αθήνα υποψήφιος ο Πατούλης

patoulis_pita

Υποψήφιος για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου για τρίτη συνεχή θητεία στις δημοτικές εκλογές του 2014 ανακοίνωσε ότι θα είναι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδυασμού της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου «Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη», την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013.
Το σημαντικό παράγωγο αυτής της είδησης όμως είναι ότι ο κ. Πατούλης δεν θα συμμετάσχει τελικά στην κούρσα των υποψηφιοτήτων του Δημαρχιακού θώκου της Αθήνας που από πλευρά της Νέας Δημοκρατίας διεκδικούν όπως φαίνεται ο κ. Κακλαμάνη και ο κ. Βορίδης.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου,επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη» κος Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την τιμητική παρουσία τους στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδυασμού, τονίζοντας ότι το έργο της Διοίκησης θα συνεχισθεί αμείωτο και το 2013, παρά τις προσπάθειες της αντιπολίτευσης να σταματήσει το έργο, με αστήρικτες νομικά προσφυγές, ψέματα,συκοφαντίες και απειλές, προαναγγέλλοντας ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

«Το 2013 βάζουμε τις ισχυρές βάσεις για να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας για να μην επιτρέψουμε να γυρίσει το Μαρούσι πίσω. Βάζουμε τις ισχυρές βάσεις για να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του Μαρουσιώτικου λαού, για να πετύχουμε την επανεκλογή μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Θα είναι και πάλι υποψήφιος, πρώτος στη μάχη για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο αναγέννησης της πόλης, που όλοι μαζί ξεκινήσαμε το 2007» σημείωσε ο κος Πατούλης.