Δράση Δικτύωση της Φοιτητικής Κοινότητας με τις τοπικές επιχειρήσεις στο Δήμο Αιγάλεω

tromaktiko

Μια νέα υπηρεσία για την στήριξη των σπουδαστών των ΤΕΙ Αθήνας αλλά και την τόνωση της αγοραστικής κίνησης των επιχειρήσεων μπορούν να αξιοποιήσουν οι τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου Αιγάλεω.

Τίτλος της: «Δικτύωση της Φοιτητικής Κοινότητας με τις τοπικές επιχειρήσεις» και λειτουργεί μέσω της ιστοσελίδας http://offers.teiath.gr Η υπηρεσία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου «Εξωστρεφείς Δράσεις Παροχής Ψηφιακών Υπηρεσιών του ΤΕΙ Αθήνας» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναρτούν προσφορές και εκπτώσεις για τους φοιτητές του ιδρύματος χωρίς κανένα οικονομικό και διαχειριστικό κόστος.

Την πλήρη διαχείριση και υποστήριξη της εφαρμογής, η οποία παρέχεται είτε μέσω web είτε μέσω έξυπνων κινητών συσκευών, παρέχει το ΤΕΙ Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα η εφαρμογή απευθύνεται: Σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές στους φοιτητές του ΤΕΙ Αθήνας Στους φοιτητές του ΤΕΙ Αθήνας που επιθυμούν να ενημερωθούν και να αξιοποιήσουν τις παραπάνω προσφορές

Οι τοπικές επιχειρήσεις μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα χωρίς κανένα διαχειριστικό κόστος. Ο Δήμος Αιγάλεω στηρίζει το πρόγραμμα στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας του για την τόνωση της τοπικής μας αγοράς.

Ήδη ο Δήμος Αιγάλεω, το ΤΕΙ Αθήνας και η Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αιγάλεω απέστειλαν επιστολή στις τοπικές επιχειρήσεις, με την οποία τις ενημερώνουν για τη σχετική πρωτοβουλία.

Τα είδη των φοιτητικών προσφορών είναι: Happy hour: Πρόκειται για επαναλαμβανόμενες προσφορές οι οποίες δεν έχουν ημερομηνία λήξης και επαναλαμβάνονται από την επιχείρηση καθορισμένες μέρες και ώρες, έως ότου απενεργοποιηθούν.

Coupons: Πρόκειται για προσφορές οι οποίες αναφέρονται σε περιορισμένο αριθμό προϊόντων ή υπηρεσιών και υποστηρίζουν τη δημιουργία κουπονιού προσφοράς και τη δέσμευση αυτού από τους φοιτητές του ΤΕΙ Αθήνας.

Limited: Πρόκειται για απλές προσφορές οι οποίες ισχύουν άπαξ και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που καθορίζεται από την επιχείρηση (συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα έναρξης/λήξης).

Στους χώρους των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδεύσεις, πάνω στη χρήση της εφαρμογής, από ειδική ομάδα του ΤΕΙ Αθήνας.

Η ίδια ομάδα θα αναλάβει και τη δημιουργία του προφίλ της επιχείρησης καθώς και τη διαχείρισή του στις περιπτώσεις επιχειρήσεων στις οποίες δεν υπάρχει Η/Υ ή και πρόσβαση στο Διαδίκτυο ή εξοικείωση με τη χρήση Η/Υ και Διαδικτύου .