Συνεχίζονται οι πολιτιστικές διαδρομές από τον Δήμο Ηλιούπολης

kolaz-politistikou-3-300x156

 

Με το σύνθημα «Στάση …Πολιτισμός», ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) – Γρηγόρης Γρηγορίου» συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά τη δράση «Πολιτιστικές διαδρομές».

Σκοπός των διαδρομών, στις δύσκολες οικονομικές και κυρίως κοινωνικές συγκυρίες που διανύουμε, είναι η επαφή των κατοίκων από κάθε γωνιά της πόλης μας, με την τέχνη και τον πολιτισμό.

Οι συμμετέχοντες στη δράση έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις καθώς και εκπαιδευτικές εκδρομές (όπως αναλυτικά βλέπετε στο συνημμένο πρόγραμμα).

Οι προτεινόμενες »Πολιτιστικές Διαδρομές» επιλέχθηκαν  από τους ανθρώπους του Πολιτιστικού Κέντρου Ηλιούπολης  με  μεράκι, ευαισθησία αλλά και επαγγελματική εμπειρία,    έχοντας πάντα στο νου την  ανάγκη  των δημοτών για μια αναζωογονητική πολιτιστική ανάσα.  Μιούζικαλ, μπαλέτο, όπερα, κλασικά παραμύθια και ομηρικά έπη επί σκηνής, βρίσκονται μεταξύ  των προσφερόμενων επιλογών. Ιδιαίτερες δε είναι και οι επιλογές όσον αφορά σε ειδικές περιστάσεις, όπως   π.χ.  την ημέρα της γυναίκας.

Οι πολιτιστικές διαδρομές φέτος  για αυτή την περίοδο , ξεκίονησαν  τον περασμένο  Νοέμβριο και θα συνεχιστούν έως και  τον Μάιο.

Για όλους  όσους  συμμετέχουν στις πολιτιστικές διαδρομές, προσφέρεται μειωμένο ομαδικό  εισιτήριο καθώς και δωρεάν μεταφορά με το λεωφορείο του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-9940699 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μαςwww.politismos-ilioupoli.gr