Κοινόχρηστα Ποδήλατα στο Μαρούσι

Ο Δήμος Αμαρουσίου θέτει σε δοκιμαστική λειτουργία από την προσεχή Δευτέρα 1η Απριλίου 2013 τη νέα υπηρεσία που δημιούργησε για να μετακινούνται οι πολίτες εντός του Δήμου, με τη χρήση κοινόχρηστων ποδηλάτων.

Το Σύστημα αυτό προωθεί τη χρήση του ποδηλάτου ως μέσο μεταφοράς εντός της πόλης, κι αποτελεί μια ακόμη εναλλακτική πρόταση αστικής μετακίνησης, φιλικής στο περιβάλλον.

Πως μπορεί να χρησιμοποιήσει το κοινόχρηστο ποδήλατο
με 4 απλά βήματα

Η διαδικασία για την απόκτηση του δικαιώματος χρήσης των κοινόχρηστων ποδηλάτων στην πρώτη φάση δοκιμαστικής λειτουργίας του συστήματος είναι εύκολη και απλή.
Μέσα από 4 απλά και γρήγορα βήματα η διαδικασία ολοκληρώνεται.
Βήμα πρώτο, ο ενδιαφερόμενος πολίτης προσέρχεται στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ( Β. Σοφίας  9) στο ισόγειο , έχοντας μαζί του
•    την αστυνομική του ταυτότητα
•    το έντυπο Ε1 από όπου πιστοποιείται το ΑΦΜ του
Βήμα δεύτερο, απευθύνεται στον αρμόδιο υπάλληλο στον οποίο παραδίδει αντίγραφα των παραπάνω εγγράφων και συμπληρώνει την αίτηση- υπεύθυνη δήλωση, προκειμένου να εγγραφεί στην υπηρεσία και αποδεχόμενος τους όρους χρήσης.
Βήμα τρίτο , ο αρμόδιος υπάλληλος συμπληρώνει την ειδική φόρμα εγγραφής μέσω ιντερνετ και στη συνέχεια παραδίδει σε χαρτί στον χρήστη τα συνθηματικά του ( όνομα χρήστη και κωδικό – password).
Βήμα τέταρτο, ο χρήστης, με τη χρήση των παραπάνω στοιχείων που του δόθηκαν, μπορεί να προσέλθει σε έναν από τους σταθμούς ποδηλάτων και να πάρει το ποδήλατο.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες και στην ιστοσελίδα maroussi.cyclopolis.gr με τηλέφωνο Επικοινωνίας:215 215 7994