Χαστούκι από την Ιθάκη έφαγε η Αυτοδιοίκηση

  Το γύρω του κόσμου κάνει από προχθές το video όπου ένας παντελώς άγνωστος δήμαρχος από το γνωστότατο νησί της Ιθάκης χαστούκισε έναν παντελώς άγνωστο δημοτικό σύμβουλο. Το video δείχνει το ποιόν «γενικά» των στελεχών της αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα και πως λειτουργούν τα δημοτικά συμβούλια, πού ούτως ή άλλως είναι κατά γενική ομολογία υποτίθεται, τα άνδρα διαφθοράς στην χώρα του Αιγαίου. 

Πριν από λίγο καιρό ένα άλλο video αυτό από το δήμο Φυλής έκανε επίσης το γύρο του κόσμου ενισχύοντας αυτήν την ίδια εικόνα.
Ηταν ένα ακόμη χαστούκι στην αυτοδιοίκηση αυτό που έδωσε ο Δήμαρχος Κασσιανός στον Δημοτικό Σύμβουλο Ταφλάμπα κατα την διάρκεια της συζήτησης για την φιλοξενία του Ειρηνιδικείου.

Ο σύμβουλος που δέχθηκε το χαστούκι επιτέθηκε φραστικά στον δήμαρχο επειδή είχε κάνει αίτηση να μην μεταφερθεί το αρχείο και δεν ενημερώθηκε κανείς.

Ο δήμαρχος τότε άρχισε να φωνάζει ότι “θα τον πετάξει από το παράθυρο” και εκείνος τον είπε  καραγκιόζη με αποτέλεσμα ο δήμαρχος να σηκωθεί απο την θέση του και να τον χαστουκίσει.

Χρειάστηκε η παρέμβαση άλλων συμβούλων για να σταματήσει το επεισόδιο ενώ η συνεδρίαση διακόπηκε. Ο κ. Κασσιανός ειπε μάλιστα μετά τον ντόρο που έγινε πως το χαστούκι στον κυριο Ταφλάμπα είναι απλώς μια προειδοποίηση.
Φαίνεται ότι την επόμενη φορά προγραμματίζει «να τον σκοτώσει».

Αυτά κα άλλα πολλά πλήττουν βάναυσα την εικόνα της Αυτοδιοίκησης που δίνει μάχη επιβίωσης και διατήρησης της κοινωνικής συνοχής σε μια άνιση μάχη με την κεντρική εξουσία, τους εργολάβους και τα ΜΜΕ που ελέγχουν.Δείτε το Video