Σήμερα 24ωρη

poe_ota_grafeia2

Η μεγαλειώδης λέει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕ ΟΤΑ συμμετοχή των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο σημερινό Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Καραϊσκάκη διατρανώνει την αγωνιστική διάθεση όλοι μαζί να ανατρέψουν στην πράξη την ανάλγητη πολιτική των απολύσεων.

    Στην συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.  με τους τέσσερις Υπουργούς των συναρμοδίων Υπουργείων που έχουν αναλάβει τη «μεταρρύθμιση» των απολύσεων εργαζομένων και της διάλυσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απλά ανακοίνωσαν στους εργαζόμενους την αμετάκλητη απόφαση της κυβέρνησης για τον «ξαφνικό θάνατο» των εργαζομένων Σχολικών Φυλάκων και Δημοτικών Αστυνόμων.

    Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε την προκήρυξη 24ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

    Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί στην Πλατεία Καραϊσκάκη ενώ θα ακολουθήσει πορεία των εργαζομένων προς τη Βουλή.

    Για μια ακόμη φορά επισημαίνουμε πως ο μόνος δρόμος για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών που επιβάλλουν την εξαθλίωση των εργαζομένων είναι η μαζική, ενωτική, πανεργατική, κινηματική αντίδραση του συνόλου των Δημοσίων Υπαλλήλων και όχι μόνο. Αν όχι τώρα… πότε;