16 μήνες και περιμένουν την εκλογική αποζημίωση

poe_grafeia

Δέκα έξι (16) μήνες μετά την τελευταία διπλή εκλογική αναμέτρηση η εκλογική αποζημίωση στους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έφεραν σε πέρας τη διαδικασία, δεν έχει ακόμη καταβληθεί, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ ΟΤΑ.

Η ΠΟΕ ΟΤΑ θυμίζει ότι το ποσό αποζημίωσης που αναλογεί στους Δημοτικούς Υπαλλήλους είναι εξευτελιστικό. 97,00 ευρώ και 126,00 ευρώ αντίστοιχα και μάλιστα μικτά…!!!

Στους εργαζόμενους λέει, λείπουν πολύ περισσότερα προκειμένου να καλύψουν τις βασικές καθημερινές ανάγκες τους. Είναι όμως ενδεικτικό της συνεχιζόμενης προσπάθειας απαξίωσης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εξευτελισμού των εργαζομένων σε αυτή!!!

Δεν είναι αρκετό το ότι οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. έφεραν σε πέρας δύο εκλογικές αναμετρήσεις έναντι φιλοδωρήματος σε αντίθεση με άλλους κλάδους εργαζομένων, συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να προφασίζονται γραφειοκρατικά προσχήματα προκειμένου να μην καταβληθούν τα ελάχιστα χρήματα.

Οι εργαζόμενοι πλέον αντιλαμβάνονται πως ο στόχος δεν είναι απλά η εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά η κλιμακούμενη απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του ανθρώπινου δυναμικού της για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ των υπηρεσιών που οι Ο.Τ.Α. προσφέρουν στους πολίτες!!!

Και καταλήγει η ΠΟΕ ΟΤΑ: «Επειδή όμως πολύ σύντομα… θα ξαναγίνουν εκλογές προειδοποιούμε την κυβέρνηση και ιδιαίτερα το Υπουργείο Εσωτερικών αλλά και τους αιρετούς πως οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θα ξεχάσουν την εξευτελιστική συμπεριφορά σε βάρος τους και θα απαντήσουν αναλόγως».