Ο Οικονόμου στην Περιφέρεια Αττικής με την ΔΗΜΑΡ

Επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με την ΔΗΜΑΡ έκανε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά σήμερα το πρωί ο Βασίλης Οικονόμου.
Ερωτηθείς από τον Γιώργο Αυτιά στην κυριακάτικη πρωινή εκπομπή, αποδέχτηκε ο κ. Οικονόμου ότι έχει ληφθεί η απόφαση να είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Περιφέρεια Αττικής.
Ο κ. Οικονόμου βουλευτής σήμερα της ΔΗΜΑΡ, έχει μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και διαφώνησε εξ΄αρχής με το μνημόνιο. Εχει λοιπόν πολύ καλές προοπτικές για να λάβει ένα πολύ καλό ποσοστό, αν μάλιστα κάνει και μια πολύ καλή εμφάνιση καθώς έχει τα προσόντα δεν αποκλείεται να κάνει και την έκπληξη. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο κ. Οικονόμου επιλέχτηκε από την ΔΗΜΑΡ μετά από δημοσκόπηση που τους δίνει ένα μεγάλο ποσοστό.

Ετσι τελειώνουν και οριστικά τα σενάρια που ήθελαν τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ σε όλους τους δήμους και τις περιφέρειες στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ο κ. Οικονόμου δεν αποκλείεται να δημιουργήσει και μια συνεργασία με τους 58 και τις άλλες κινήσεις του ΠΑΣΟΚ εκτός της συνεργασίας των δύο κομμάτων.

Το προφίλ πάντως του κ. Οικονόμου θα δημιουργήσει και ένα μεγάλο πρόβλημα στην υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ αφού έχει εκφράσει έντονα και έμπρακτα την διαφωνία του με τις μνημονιακές πρακτικές.