Την Πέμπτη συνεδριάζει το Περιφερειακό Ατιτκής

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης επισυνάπτονται.
1.    Συζήτηση για την αντιπυρική προστασία.
(Εισηγήτρια η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ι. Τσούπρα)
2.    Έγκριση σκοπιμότητας και όρων σχεδίου 2ης τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίας Παρασκευής για το έργο: «Βιοκλιματική ανάπλαση οδών και δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.
(Εισηγήτρια η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Κ. Σταυροπούλου)
3.    Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Διονύσου για το έργο με τίτλο «Αντικαταστάσεις-μετατοπίσεις δικτύου ύδρευσης Δήμου Διονύσου».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Φιλίππου)
4.    Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παιανίας για το έργο με τίτλο «Αντικαταστάσεις-μετατοπίσεις δικτύου ύδρευσης Δήμου Παιανίας».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Φιλίππου)
5.    Ορισμός νέων μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής σε Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης εφαρμογής της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αχαρνών για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση ή ανακατασκευή τμημάτων κυρίων οδικών αξόνων του Δήμου Αχαρνών».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Φιλίππου)
6.    Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης ύψους 6.000 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.) για εγκατάσταση δύο πακέτων αναβάθμισης των SEATRAC για τηλεμετρία και minimeteostation (θερμοκρασία νερού, live streaming εικόνα, wifihotspot) σε δύο εγκαταστάσεις μη μόνιμων βοηθητικών διατάξεων για την πρόσβαση ΑμεΑ στις παραλίες Ψάθα και Αναβύσσου της Αττικής.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Α. Θανοπούλου)
7.    Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την οικονομική συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στα Κέντρα Πρόληψης για το έτος 2015.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Α. Θανοπούλου)