Τον Νοέμβριο η έκθεση Polis

Με αέρα ανανέωσης, έντονη δυναµική και τη “λάµψη” του ελληνικού τουρισµού προετοιµάζεται για την 31η διοργάνωσή της η Philoxenia, που µαζί µε την Hotelia, αποτελούν το σηµαντικότερο τουριστικό εκθεσιακό «δίδυµο» στη χώρα.
Παράλληλα µαζί τους διοργανώνεται φέτος και η POLIS, η εξειδικευµένη έκθεση των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του ∆ηµόσιου και Κοινωνικού Τοµέα και των ιδιωτικών επιχειρήσεων-προµηθευτών τους. Η έκθεση διοργανώνεται από τις 12 έως τις 15 Νοεµβρίου 2015.
Η  POLIS αποτελεί μια μοναδική έκθεση για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς αποτελεί τη μοναδική έκθεση Φορέων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δημόσιου Φορέα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η “10η POLIS” παρουσιάζει τις σύγχρονες εξελίξεις στην παροχή υπηρεσιών και την παραγωγή προϊόντων που στόχο έχουν την εξυπηρέτηση του πολίτη και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του.
Σχεδόν όλες οι δημοτικές αρχές και οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών των δήμων έχουν την ευκαιρία να περάσουν μπροστά από τα περίπτερα των εκθετών, να γνωρίσουν από κοντά όλα τα προϊόντα νέας τεχνολογίας και να μιλήσουν για τις λεπτομέρειες με τους αντιπροσώπους των εταιρειών.

Η θεματολογία των προιόντων που εκθέτονται στα περίπτερα της Polis, αφορούν:

Διαχείριση απορριμμάτων,
Καθαριότητα,
Επεξεργασία νερού,
Ανακύκλωση,
Προστασία Περιβάλλοντος,
Οδική ασφάλεια,
Σήμανση,
Στάθμευση,
Εξοπλισμός μεγάλων χώρων,
Δομικά μηχανήματα και υλικά,
Φωτισμός – Διακόσμηση Πόλης,
Ενέργεια,
Υδραυλικά – Αποχετευτικά,
Μέσα ατομικής Προστασίας εργαζομένων,
Πληροφορική, Παροχή υπηρεσιών,
Σύμβουλοι επιχειρήσεων,
Εκδόσεις – Τύπος
Εκθέτες

Φορείς του Δημόσιου Τομέα,
Τοπική Αυτοδιοίκηση,
Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης,
Ιδιωτικές επιχειρήσεις,
Προμηθευτές Δήμων-Νομαρχιών,
Εταιρίες παροχής υπηρεσιών,
Εκδόσεις,
Τύπος,
Μ.Μ.Ε

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε εδώ