Προγραμματισμένη συντήρηση – Μη διαθεσιμότητα συστήματος ΕΡΜΗΣ/ΚΕΠ

kep_kep

 

Το Υπ. Εσ. ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη συντήρηση με παράλληλη διακοπή της παροχής ρεύματος στο Κέντρο Δεδομένων (Data Center) όπου φιλοξενούνται οι εφαρμογές και οι υποδομές του συστήματος ΕΡΜΗΣ/ΚΕΠ το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και από ώρα 09.30 έως 17.00.

Για το λόγο αυτό θα υπάρξει μη διαθεσιμότητα των εφαρμογών και δεν θα είναι δυνατή κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η πρόσβαση στο πληροφοριακό σύστημα των ΚΕΠ (ekep – back office) και στη Διαδικτυακή Πύλη ΕΡΜΗΣ.

Είναι προφανές ότι η προγραμματισμένη συντήρηση έχει ως στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία των ανωτέρω συστημάτων, αλλά για κάθε ενδεχόμενο παρακαλούμε, σε περίπτωση που τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου διαπιστωθεί τεχνικό πρόβλημα στη λειτουργία του συστήματος διαχείρισης υποθέσεων πολιτών (ekep – back office) ή την Πύλη ΕΡΜΗΣ, για την άμεση ενημέρωση μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτημάτων (ticketing).

Τα ΚΕΠ που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο, δηλαδή και το Σάββατο, παραμένουν ανοικτά σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας τους, ασκούν τις αρμοδιότητές τους και εξυπηρετούν τους πολίτες στη διεκπεραίωση των διαδικασιών για τις οποίες δεν απαιτείται η λειτουργία του συστήματος διαχείρισης υποθέσεων πολιτών ekep – backoffice.