Ημερίδα για θέματα Διαχειριστικής Επάρκειας

Ημερίδα με θέμα την “Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα Διαχειριστικής Επάρκειας”, διοργανώνει την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 09:00 π.μ. ως 15:00 μ.μ. στο κεντρικό αμφιθέατρο του ΕΚΚΕΦΕ Δημόκριτος, η ΕΥΔΕΠ Περιφέρειας Αττικής και η Ειδική Υπηρεσία Θεσμικής Υποστήριξης (ΕΥΘΥ) του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Ειδικότερα σκοπός της ημερίδας είναι η  ενημέρωση και εκπαίδευση των δυνητικών δικαιούχων για θέματα διαχειριστικής επάρκειας και  υποχρεώσεων στο πλαίσιο του νέου ΣΔΕ (Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου).

Η παρουσία των στελεχών που έχουν άμεση εμπλοκή με την υποβολή προτάσεων και την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων Πράξεων στην νέα προγραμματική περίοδο, κρίνεται απαραίτητη για την έγκαιρη και αποτελεσματική ένταξη Πράξεων αλλά και για την ομαλή υλοποίηση ενταγμένων Πράξεων, δεδομένου ότι στην νέα Προγραμματική Περίοδο οι προϋποθέσεις καθώς και οι διαδικασίες τεκμηρίωσης της διαχειριστικής ικανότητας των Τελικών Δικαιούχων είναι πολύ πιο απαιτητικές. Στη νέα προγραμματική περίοδο η αξιολόγηση της επάρκειας εξετάζεται σε κάθε υποβολή πρότασης και ελέγχεται καθ’ όλη την διάρκεια υλοποίησης μίας ενταγμένης Πράξης.

Τέλος για την συμμετοχή στην ημερίδα δεν απαιτείται εγγραφή.

Στοιχεία Επικοινωνίας: Αικατερίνη-Ιωάννα Τσομπανισάκη, τηλ. 213-1501510

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ