Ξεκίνησε Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Αιγάλεω

Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους, η 1η και η 2η Τοπική Ομάδα Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) στο Δήμο Αιγάλεω, με έδρα στους χώρους που στεγάζεται το Κέντρο Υγείας Αιγάλεω, επί της οδού Μαγνησίας 52.
 
Οι Τ.ΟΜ.Υ. Αιγάλεω έχουν στελεχωθεί με ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό με σκοπό την παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στους κατοίκους του Δήμου Αιγάλεω και δύνανται να λειτουργήσουν σε δύο βάρδιες (07:00 έως 22:00), τις εργάσιμες ημέρες.
 
Η έναρξη λειτουργίας των Τ.ΟΜ.Υ, αποτελεί το πυρήνα της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο, στόχος μας είναι η πρόληψη, η δωρεάν και καθολική υγειονομική κάλυψη του πληθυσμού, η εξασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων στις υπηρεσίες υγείας και η λήψη ειδικής μέριμνας για τις ευάλωτες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την εγγραφή τους στον πληθυσμό ευθύνης της 1ης και της 2ης ΤΟΜΥ Αιγάλεω και να προγραμματίζουν τηλεφωνικά τα ραντεβού τους, μετά τις 24 Μάϊου 2018, καλώντας το 2105315680. (Δ/νσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] και [email protected].)