Διαγωνισμός με το ποδήλατο στη δουλειά

Ο φιλικός διαγωνισμός “Με Ποδήλατο Στη Δουλειά” διοργανώνεται  με σκοπό την προαγωγή της χρήσης ποδηλάτου σε όλη την Ελλάδα.Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει μέσα από την ιστοσελίδα https://biketowork.gr/. Εκεί καταγράφουν τον αριθμό χιλιομέτρων που διανύετε και διανύουμε με το ποδήλατο στην διαδρομή σπίτι – δουλειά και πίσω. Συμμετέχουν και οι φοιτητές με την διαδρομή σπίτι – σχολή και πίσω.Επίσης μπορείτε να καταχωρήσετε:
•    τον “οργανισμό” σας (δηλαδή την επωνυμία του εργοδότη / της σχολής σας)
•    την “ομάδα” σας (ονομάστε την με όση φαντασία θέλετε)
•    και φυσικά την πόλη μας! (Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην 13η θέση. Βοηθήστε να ανεβούμε!)Η συμμετοχή παίρνει λιγότερο από 5 λεπτά. Για τεχνική βοήθεια παρακαλούμε γράψτε στο [email protected].
Με την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό “Με Ποδήλατο Στη Δουλειά” παροτρύνετε και άλλους να στραφούν στο ποδήλατο, αναδεικνύετε τα κοινωνικά οφέλη του ποδηλάτου (λιγότερα καυσαέρια κλπ.), βοηθάτε τον εργοδότη σας να εκτιμήσει τα οφέλη του ποδηλάτου για τον ίδιο και ενισχύετε την προσπάθεια για μια Ελλάδα πιο φιλική στο ποδήλατο.Μπείτε σήμερα κιόλας στο biketowork.gr/ και αρχίστε τις καταχωρήσεις!