1 στις 3 εταιρίες που επαληθεύουν τον Απολογισμό Βιωσιμότητας επιλέγει την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιβεβαίωσε για μία ακόμη χρονιά τον ηγετικό της ρόλο σε θέματα επαλήθευσης δεδομένων βιώσιμης ανάπτυξης. Συγκεκριμένα και με βάση την πρόσφατη 8η Ετήσια Ειδική Έκδοση του περιοδικού CSR Reports, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επαλήθευσε 1 στους 3 εταιρικούς απολογισμούς (έτους 2017) που στηρίζονται σε πρότυπα ή/και οδηγίες σχετικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη (GRI STANDARDS, GRI-G4, ΑΑ1000, Energy Consmption, Carbon Emissions).  
Όπως τονίζει ο CSR Product Manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD), Νέστορας Παπαρούπας, “Το γεγονός αυτό αποτελεί το επιστέγασμα της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει οικοδομηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια μεταξύ της TÜV HELLAS (TÜV NORD) και των επιχειρήσεων που έχουν κατανοήσει την έννοια και τη σπουδαιότητα της βιώσιμης ανάπτυξης. Οι επιθεωρήσεις επαλήθευσης του Φορέα μας στηρίζονται στη συσσωρευμένη τεχνογνωσία των 31 ετών από την ίδρυσή μας στην Ελλάδα και έχουν αποδεδειγμένα βοηθήσει τις επιχειρήσεις στη βελτίωση της ποιότητας των απολογισμών τους, που εκδίδονται προς ενημέρωση του καταναλωτικού και επενδυτικού κοινού».
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD), ανταποκρινόμενη στην τάση της ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς αναφορικά με την αξιολόγηση της επίδοσης των εταιριών στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, έχει αναπτύξει και παρέχει υπηρεσίες για την ανεξάρτητη επαλήθευση και τη διασφάλιση της ακρίβειας και της αξιοπιστίας των στοιχείων που αναγράφονται στους Απολογισμούς Βιωσιμότητας, που δημοσιεύονται σε ετήσια βάση.
Ο κόσμος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με μία ματιά!
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.
Μέχρι σήμερα, έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας, παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.
Η Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων διαθέτει πάνω από 50 διαπιστευμένα σχήματα πιστοποίησης επαγγελματιών και έχει πιστοποιήσει πάνω από 7.000 επαγγελματίες, προσδίδοντάς τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
Διαθέτει Θυγατρικές στην Κύπρο, στην Αίγυπτο και στον Λίβανο ΙΙ Γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα ΙΙ Παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων από την Ασία μέχρι το Μεξικό και σε όλη την Ευρώπη.
www.tuvhellas.gr