Πρόγραμμα – Εφαρμογή, Διαχείρισης Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμων

Η IntelliSoft καλωσορίζει στο πελατολόγιό της το Δήμο Ασπροπύργου. Ο Δήμος Ασπροπύργου επέλεξε και εγκατέστησε την εφαρμογή PreSchool που αφορά στη διαχείριση των Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμων, των Τροφείων και των Παρουσιών των παιδιών τους.
 
Η σουίτα των εφαρμογών «Διαχείριση Βρεφονηπιακών Σταθμών – Preschool» αποτελείται από μία Web Business to Business (B2b) εφαρμογή που χρησιμοποιείται από τους σταθμούς του Δήμου, για την καταχώρηση των αιτήσεων των δημοτών και από μία Client/Server (C/S) εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στο Δήμο και κάνει την διαχείριση και την αξιολόγηση των αιτήσεων.
Κύριος στόχος της λύσης είναι η Online καταχώρηση των Αιτήσεων Δημοτών για τους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς. Οι χρήστες του Δήμου από κάθε Σταθμό, που θα έχουν πρόσβαση στο Internet, θα μπορούν να καταχωρήσουν τις αιτήσεις των δημοτών μέσα από Online εφαρμογή. Η μοριοδότηση και η ταξινόμηση των αιτήσεων θα γίνεται με αδιάβλητο τρόπο, χρησιμοποιώντας τα κριτήρια που θα έχουν αποτυπωθεί στην εφαρμογή.Στις τελευταίες εκδόσεις του προγράμματος PreSchool έχουν προστεθεί τα παρακάτω νέα χαρακτηριστικά:Διαχείριση τροφείων με παραμετρικά οριζόμενους πίνακες και πίνακες ανεξόφλητων δόσωνΜητρώο εργαζομένωνΠαρουσιολόγιο εργαζομένωνΠαρουσιολόγιο παιδιώνΑποθήκες ΣταθμώνΠρουπολογισμοί Παραγγελίες ΠρομηθευτώνΔιαχείριση ΜενούΠλήθος νέων εκτυπώσεωνΕνδεικτικοί Πελάτες Preschool : Δήμος Ιλίου, Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Βρεφοκομείο Αθηνών, Δήμος Φυλής, Δήμος Αχαρνών, Δήμος Καλλιθέας, Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Δήμος Παπάγου-Χολαργού, Δήμος Αγίου Δημητρίου, Δήμος Περιστερίου, Δήμος Ν.Σμύρνης, Δήμος Αγίας Παρασκευής, Δήμος Χίου, Δήμος Κηφισιάς, Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού, Δήμος Γλυφάδας, Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, Δήμος Κομοτηνής, Δήμος Αιγάλεω, Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Δήμος Κεφαλλονιάς, Δήμος Μεταμόρφωσης, Δήμος Αλεξανδρούπολης, Δήμος Βύρωνα, Δήμος Ωρωπού, Φλώρινας, Νάουσας, Πολυγύρου, Ξάνθης, Παλλήνης, Σαρωνικού, Δήμος Ρόδου, Δήμος Ασπροπύργου κ.λπ