ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Γιώργος Γιαννακόπουλος στις Δημοτικές Διαπλοκές: «Μπήκα μπροστά για να συνεχιστεί η παρακαταθήκη Καλλίρη στο Δήμο Ζωγράφου!»
Αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο – παρακαταθήκη του αείμνηστου δημάρχου Ζωγράφου Κώστα Καλλίρη, να συγκρουστεί με νοοτροπίες του παρελθόντος και να ενώσει δυνάμεις του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου Γιώργος Γιαννακόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.
Αξίζει να θυμίσουμε, ότι σχεδόν έξι μήνες μετά τον αδόκητο χαμό του ιδρυτή της παράταξης «Πολίτες σε Δράση» και τέως Δημάρχου Ζωγράφου Κώστα Καλλίρη, η παράταξη, μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα από τη μια, απούσας της δημοτικής ομάδας από την άλλη – πλην του κ. Μαρίνη-, ανέδειξε τον κ. Γιαννακόπουλο ως νέο επικεφαλής της.
«Την προηγούμενη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ζωγράφου η 2η συνεδρίαση των μελών της παράταξης. Συμμετείχαν 35 ενεργά μέλη του ψηφοδελτίου, ενώ από τη Δημοτική ομάδα ήταν παρών ο κ. Πέτρος Μαρίνης και μέσα από μια δημοκρατικότατη διαδικασία εξελέγην επικεφαλής», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γ. Γιαννακόπουλος.