ΤSAKIRΙS Congress Support για την καταγραφή ήχου και εικόνας

Συνήθως  η  κατάλληλη βιντεοσκόπηση μιας εκδήλωσης – διάλεξης – συνεδρίου, είναι  προνόμιο των επαγγελματιών του χώρου καθώς απαιτείται  πλήθος συσκευών και αρκετή τεχνογνωσία.  Σήμερα η διαδικασία  μιας επαγγελματικής  βιντεοσκόπησης  σε μία εκδήλωση -συνέδριο,  είναι κάτι το σύνθετο γιατί πρέπει να   προσφέρει ευκρίνεια εικόνας, ποιότητα ήχου  αλλά και ευκολία επεξεργασίας. Μέσω της βιντεοσκόπησης διαλέξεων ο ομιλητής είναι σε θέση να κρατήσει αρχείο των ομιλιών του, να επεξεργαστεί εύκολα το υλικό που διαθέτει, αλλά και να δώσει την ευκαιρία παρακολούθησης της διάλεξης ετεροχρονισμένα σε τρίτα άτομα.
Πρέπει να επισημανθεί ότι, όπως είναι προφανές, η ποιότητα του βίντεο που θα προκύψει όταν βιντεοσκοπείται μία διάλεξη σε ένα αμφιθέατρο, αίθουσα διδασκαλίας ή ένα εργαστήριο,να είναι άψογη και να διενεργείται από εξειδικευμένες εταιρείες που διαθέτουν άριστα στελεχωμένο προσωπικό.Η ΤSAKIRΙS Congress Support, ως η πλέον αξιόπιστη και επιτυχημένη εταιρεία στο χώρο παροχής υπηρεσιών, δραστηριοποιείται από το 1979 με την υποστήριξη Συνεδρίων, Ημερίδων, Συνεδριάσεων Δημοτικών Συμβουλίων, Σεμιναρίων, Συνεντεύξεων, με εξειδίκευση στη μαγνητοφώνηση – απομαγνητοφώνηση –  βιντεοσκόπηση – φωτογράφηση και επεξεργασία (ψηφιακή/ηλεκτρονική) των πρακτικών.

Συγκεκριμένα δραστηριοποιείται στη :
•    Βιντεοσκόπηση εκδηλώσεων (Συνεδρίων, Ημερίδων, Δημοτικών Συμβουλίων,  Σεμιναρίων, Συνεντεύξεων Τύπου κ.λπ.), με BroadcastProfessionalFullHighDefinition και VideoProcessing 4:2:2  10bit (σύστημα το οποίο χρησιμοποιείται από τα έξι (6) μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια) και με

Ρομποτικές κάμερες High Definition και video Processing
4:2:2   10 bitΔιάθεση του υλικού της εκδήλωσης, στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας  όπως : ΕΡΤ, ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, STAR, ALPHA, όταν αυτό απαιτείται.

•    Τηλεοπτική κάλυψη και παραγωγή εκδηλώσεων  υποψηφίων βουλευτών, υποψηφίων Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Η λήψη γίνεται από  επαγγελματίες χειριστές, με πολυετή εμπειρία στην τηλεόραση.
•    Δυνατότητα παρακολούθησης της εκδήλωσης διαδικτυακά ζωντανά, LiveStreaming με την Akamai, μέσω του site του φορέα ή μέσω youtube.
•    Οπτικοακουστικός – Μεταφραστικός Εξοπλισμός
•    Διάθεση διερμηνέων για Συνέδρια
•    Διάθεση τηλεοπτικών μεταδόσεων στις Βρυξέλλες
•    Μοντάζ ήχου και εικόνας
•    Επαγγελματική φωτογράφηση εκδηλώσεων
•    Μαγνητοφώνηση – απομαγνητοφώνηση και επεξεργασία με ακριβή και λεπτομερειακή καταγραφή τα πρακτικά  Συνεδρίων, Ημερίδων, Διοικητικών Συμβουλίων, Δημοτικών Συμβουλίων και λοιπών εκδηλώσεων.

•    Απομαγνητοφώνηση και μετάφραση στις γλώσσες του Συνεδρίου, όπου η TSAKIRIS Congress Support διαθέτει μεταφραστικό τμήμα με άριστα στελεχωμένο προσωπικό.
•    Άμεση απομαγνητοφώνηση τηλεοπτικών συνεντεύξεων & τηλεοπτικών εκπομπών.
•    ΟΝ LINE μαγνητοφώνηση – άμεση απομαγνητοφώνηση των πρακτικών Συνεδρίων – Ημερίδων – Σεμιναρίων, Συνεντεύξεων Τύπου,  Ομιλιών κ.λπ.Για τις ΟNLINE απομαγνητοφωνήσεις, το προσωπικό είναι στη διάθεση του πελάτη 24 ώρες το 24ωρο.
Επίσης, η  TSAKIRIS Congress Support, διαθέτει για τα Συνέδρια, Ημερίδες, Γενικές Συνελεύσεις μικροφωνικές εγκαταστάσεις, TVMonitorPlasma – Προβολικά Συστήματα, φωτοτυπικά μηχανήματα με χειριστές, PC για τη διενέργεια παρουσιάσεων και πλήρη τεχνική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.Συνεργάζεται  με έμπειρο και καταξιωμένο επιτελείο σκηνοθετών και παραγωγών, με εμπειρία στον τομέα των τηλεοπτικών μεταδόσεων, το οποίο απαρτίζεται από τους:
–    Τάσο Μπιρσίμ, Σκηνοθέτη
–    Βασίλη Βλαχοδημητρόπουλο, Σκηνοθέτη
–    Γιώργο Παπαδόπουλο, Σκηνοθέτη
–    Μανώλη Τσακίρη, Οργάνωση Διεύθυνσης ΠαραγωγήςΤις υπηρεσίες της με την μακροχρόνια εμπειρία της η TSAKIRISCongressSupportπροσφέρει σε:

Συνόδους Κορυφής Βρυξέλλες,
    Κόμματα Κοινοβουλίου (Ομιλίες Πολιτικών Αρχηγών από την Ολομέλεια της Βουλής),
    Υπουργεία (Υγείας, Εθνικής Άμυνας-Συνεντεύξεις Τύπου Υπουργών),
    Ένωση Περιφερειών Ελλάδος
    Περιφέρεια Αττικής, Περιφέρεια Κρήτης, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
    Δήμους (Περιστερίου, Μαραθώνα, Φυλής, Χαλανδρίου, Χαϊδαρίου, Τήνου, Σίφνου, Καλύμνου, Φαρσάλων, Ασπροπύργου) κ.λπ.
    Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και Περιφερειακών Τμημάτων,
    Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Επιμελητήριο Κυκλάδων, Ξάνθης, Λάρισας κ.λπ.
    Φαρμακευτικέςεταιρείες (ELPEN, ROCHE HELLAS, ASTRA ZENECA)
    Οργανισμούς (ΕΚΑΒ, ΕΟΑΝ),
    Πανεπιστήμια (Πάντειο, Πειραιώς),
    Τράπεζες (Πειραιώς, Eurobank),
    Εταιρείες, Συνδέσμους, Ομοσπονδίες (ΓΣΕΒΕΕ),  Συλλόγους κ.λπ. Γιαοποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή ενημέρωση, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας στο www.praktikatsakiris.gr