Η SEASONS DECORATIONS κάνει τον κόσμο φωτεινότερο …

Η SEASONS DECORATIONS είναι η πλέον αναπτυσσόμενη εταιρεία εορταστικού φωτισμού μεταξύ των πιο πολλά υποσχόμενων στη Νότια Ανατολική Ευρώπη.
Αναπτύσσει  όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων της , από τον αρχικό σχεδιασμό & την προμήθεια πρώτων υλών, μέχρι την παραγωγή και προμήθεια του τελικού προϊόντος.
Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, παρέχει  σε πόλεις, εμπορικά κέντρα και χώρους αναψυχής, ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού  και παραγωγής μιας ευρείας σειράς φωτιζόμενων διακοσμητικών κατάλληλων για κάθε εορταστική περίοδο ή ειδικό γεγονός.


Με παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και με συνεχείς επενδύσεις σε καινοτόμο παραγωγικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό, η SD είναι μια διεθνής εταιρεία με εξαγωγές και παρουσία σε περισσότερες από 15 χώρες.
Με τα μέσα αυτά, εκπληρώνει τον στρατηγικό στόχο της να εξυπηρετεί τους πελάτες της  με προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και να χτίζει μαζί τους, μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη μέσω της ακεραιότητας και της αφοσίωσης.
Παράγει προϊόντα πιστοποιημένα με CE (LVD 2014/35/EU), IP 65-67, κατασκευασμένα σύμφωνα με τα συστήματα ποιότητας ISO-9001:2015, ISO-14001:2015, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια για το κοινό και τους επαγγελματίες  εγκαταστάτες.


Εστιάζει στην ποιότητα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων της  και διατηρεί το περιβάλλον χρησιμοποιώντας διαδικασίες παραγωγής και υλικά φωτισμού που συμμορφώνονται με τις οδηγίες RoHS & DEEE.

Για περισσότερες πληγροφορίες, επισκεφθείτε το site της εν λόγω εταιρείας : www.seasons-decorations.gr