Αυτή τη φορά ψηφίζω για την ισότητα των φύλων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Δήμος Ζωγράφου και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα συνδιοργανώνουν συζήτηση με τους πολίτες του Δήμου Ζωγράφου με θέμα «Αυτή τη φορά ψηφίζω για την ισότητα των φύλων».
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΣΤΙΣ 19.00 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΕΚΑ Γ’ Ορεινής Ταξιαρχίας 13, Πλ. Αλεξανδρή-πρώην Πλ. Γαρδένια | Ζωγράφου
Μαγνητοσκοπημένο μήνυμα για την εκδήλωση θα απευθύνει ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Η Ερμίνα Κυπριανίδου, Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, θα μιλήσει με θέμα «Ισότητα των Φύλων: Πολυτέλεια ή προϋπόθεση Δημοκρατίας;».
Η Φωτεινή Κούβελα, Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, θα μιλήσει με θέμα «Πολιτικές & Δράσεις της Γεν. Γραμματείας Ισότητας των Φύλων για την Ισότητα».

Η Μίκα Ιωαννίδου, Δικηγόρος, Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Λόμπι Γυναικών, θα μιλήσει με θέμα «Γυναίκες σε θέσεις ευθύνης σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο».

Η Άννα Καραμάνου, Γραμματέας του Δικτύου Ισότητας, Πρώην Ευρωβουλευτής, θα μιλήσει με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Πολιτική για τη συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική & στα κέντρα αποφάσεων».

Η Τίνα Καφατσάκη, Δήμαρχος Ζωγράφου, θα μιλήσει με θέμα «Γυναίκες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Ο Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, Εκπρόσωπος Τύπου του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, θα μιλήσει με θέμα «Ευρωπαϊκές Εκλογές 2019: Αυτή τη φορά ψηφίζω».

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου.

Η συζήτηση αυτή είναι μέρος της ενημερωτικής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 26ηςΜαΐου 2019 και είναι ανοιχτή στο κοινό.