Μαρκόπουλος υποψήφιος πρόεδρος για τις εκλογές της ΠΕΔ Αττικής

“Τον τελευταίο μήνα περίπου, έχω συναντήσει τους περισσότερους Δημάρχους της Αττικής αλλά και των νησιών που υπάγονται στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής.
Μου έκαναν την τιμή να με δεχτούν στα Δημαρχεία τους για να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους στόχους που έχουμε για τους Δήμους μας. Διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά ότι μοιραζόμαστε παρόμοιες απόψεις, προβληματισμούς, όνειρα.
Και αρκετοί από αυτούς τους εκλεκτούς συναδέλφους, μου έκαναν την ακόμα μεγαλύτερη τιμή να μου προτείνουν να είμαι υποψήφιος #Πρόεδρος της ΠΕΔΑ στις προσεχείς εκλογές. Πρώτος μεταξύ ίσων σε έναν συνδυασμό που φιλοδοξεί με συλλογική δουλειά να βοηθήσει την ΠΕΔΑ να λειτουργήσει επιτέλους προς όφελος όλων των Δήμων”.
Την δήλωσε αυτή έκανε ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος σε συνέτευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM.
Και ο ίδιος ο κ. Μαρκόπουλος με post facebook σχολιάζει
“Κι επειδή…”ο κόσμος το είχε τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι”, αυτό που λίγο πολύ γνώριζαν εδώ και καιρό όλοι όσοι ασχολούνται με την Αυτοδιοίκηση, χτες είχα την ευκαιρία να το συζητήσω για πρώτη φορά και δημοσίως στην εξαιρετική εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές» που κάνουν στον Επικοινωνία FM οι έγκριτοι δημοσιογράφοι Δημήτρη Δημακόπολο και Γιώργο Μισιάκα.
Προχωράμε λοιπόν. Για μια ΠΕΔΑ που θα βοηθήσει αποφασιστικά όλους τους Δήμους που συμμετέχουν σε αυτήν να γίνουν καλύτεροι, δυνατότεροι, αποτελεσματικότεροι και όλοι μαζί να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των συμπολιτών μας”.