1η μέρα του Γύρου της Ελλάδας Lets’ do it Greece στην Βοιωτία

Ξεκίνησε με πολύ ενθουσιασμό όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ποστάρανε οι διοργανωτές, το ταξίδι του Lets’ do it Greece σε όλους τους δήμους της Ελλάδας και περάσανε από Τανάγρα, Ασωπία, Θήβα, Λιβαδειά, Ορχομενός, Αλίαρτος, Δίστομο, Αράχωβα και Αντίκυρα.Σκοπός του ταξιδιού είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και σε κάθε τόπο με το σύνθημα “Ρίζες που μας ενώνουν” θα φυτεύουν μια ελιά. Οι διοργανωτές είναι κατενθουσιασμένοι!

Ταξιδέψανε σε όλη τη Βοιωτία, μιλήσανε σε σχολεία, δενδροφυτεύσανε με τους μαθητές, γνωρίσανε δραστήριες ομάδες, συναντηθήκανε με τους δημάρχους και τους αντιδημάρχους, μοιραστήκανε υπέροχες ιδέες και σκοπεύουν να ενωθούμε όλοι μαζί για το Let’s do it Greece 2020 στις 10 Μαΐου!!!Σήμερα συνεχίζουν στην Φωκίδα! Μπείτε κι εσείς στο https://www.rizes.org.gr και δείτε το πρόγραμμα και πως μπορείτε να ενωθείτε με τον Πανελλήνιο κίνημα των νέων για το Περιβάλλον. 
Οι επόμενοι σταθμοί:3 Νοέμβρίου Ν. Φθιώτιδας4 Νοεμβρόυ Ν. Φθι΄ωτιδας και Ν Ευρυτανίας5 Νοεμβρίου Ν Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας6 Νομεβρίου Ν. Αιτωλοακαρνανίας