Ποιοι κατεβαίνουν με τον Κωνσταντέλλο στην ΠΕΔ Αττικής (video)

Μια μεγάλη σε πλήθος εκλεκτόρων συγκέντρωση διοργάνωσε ο υποψήφιος για την προεδρίας της ΠΕΔ Αττικής και δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλος.
Ιδιαιτέρως συγκινητική στιγμή όταν ανέβηκε στο βήμα για να προλογίσει τον κ. Κωνσταντέλλο ο τ. Δήμαρχος Π. Φαλήρου και νυν Βουλευτής κ. Διονύσης Χατζηδάκης. Ο κ. Χατζηδάκης αφού είπε ότι η Αυτοδιοίκηση έχει πολύ σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει όπως τα οικονομικά, τα σκουπίδια και το προσφυγικό αναφερόμενος στον κ. Κωνσταντέλλο, εξήρε τις ικανότητες του και τον δυναμισμό του που όπως είπε είναι απαραίτητα χαρακτηριστιά για να μπορέσει η Αυτοδιοίκηση στην Αττικής να σταθεί στο ύψος της.
Ο ίδιος ο κ. Κωνσταντέλλος στην ομιλία του αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα που έρχονται τόνισε ότι η ΠΕΔ Αττικής χρειάζεται μια στιβαρή διοίκηση. Και για να υπάρξει στιβαρή και ξεκάθαρη διοίκηση χωρίς τρικλοποδιές και εμπόδια χρειάζεται να υπάρξει ξεκάθαρος επικεφαλής. Ο κ. Κωνσταντέλος προειδοποίησε «όχι στην δισταυρία» με τον ανθυποψήφιό του κ. Μαρκόπουλο δήμαρχο Γαλατσίου. Οπως είπε αν τυχόν οι δύο τους βγουν με μικρή διαφορά στην κορυφή, αυτό θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για την παράταξη και την ικανότητα διοίκησης.
Επίσης ο κ. Κωνσταντέλλος αναφέρθηκε στον κ. Ιωακειμίδη που όπως είπε είναι ένα μεγάλο όνομα στην Αυτοδιοίκηση και μια σοβαρή υποψηφιότητα αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε “έχει μακελέψει όλα τα ψηφοδέλτια, με την πολική έννοια” κάνοντας την εκτίμηση ότι οι υποψήφιοι του Κιν. Αλ. κ. Τζουλάκης Δήμαρχος Νέας Σμύρνης και του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατωπόδης θα έχουν πολύ μικρή απήχηση στο σώμα των εκλεκτόρων. Ο κ. Κωνσταντέλλος είπε ότι για να αντιμετωπιστεί ο κ. Ιωακειμίδης χρειάζεται σχέδιο και σοβαρή στάση ενότητας.
Εκτίμησε όμως ότι το ψηφοδέλτιο της παράταξης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει τις 13 έδρες που χρειάζονται για την πλειοψηφία στο Δ.Σ. στην ΠΕΔ Αττικής δηλαδή 156 ψήφους.
Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΠΕΔ Αττικής ανακοίνωσε και τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου ξεχωριστά για τους δημάρχους όπου εξέφρασε και την επιφύλαξη για τρεις οι οποίοι έχουν ζητήσει λίγο χρόνο να το σκεφτούν, για τους δημοτικούς συμβούλους και για το εποπτικό συμβούλιο.
Δείτε στο video ποιοι είναι: