Συστήματα υδατοπερατών δαπέδων από την ECORASTER HELLAS

Το Ecoraster® είναι το τέλειο αειφόρο σύστημα για υδατοπερατή διαμόρφωση και ενίσχυση εδαφών. Χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλές διαφορετικές αγορές, από την κατασκευή δρόμου έως υδατοδιαπερατούς χώρους στάθμευσης και ιδιωτικούς δρόμους με γρασίδι ή/και χαλίκια, για τον έλεγχο της λάσπης στη γεωργία και εφαρμογές σε ιπποφορβεία, καθώς και ως ένα ελεύθερο αποστραγγιστικό σύστημα σε ιπποδρόμια.

Επιπρόσθετα, στις διάφορες μορφές του, χρησιμοποιείται για Αρχιτεκτονική τοπίου, χώρους στάθμευσης, Πάρκα, πλατείες, νησίδες, ΛΕΑ και χώρους υπαίθριων εκδηλώσεων .

Το προϊόν είναι κατασκευασμένο για να αντέχει την υψηλότερη καταπόνηση βαρέως εξοπλισμού και έρχεται με μια 20ετή εργοστασιακή εγγύηση. Η κατασκευή του από ένα συγκεκριμένο είδος πλαστικού (LDPE) – το μοναδικό στην αγορά , καθιστά το Ecoraster® κατάλληλο για υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς ζημία παγετού ή παραμόρφωσης.

Το εν λόγω προϊόν τοποθετήθηκε, στα πλαίσια της συνεργασίας της εταιρείας με τους Δήμους & Κοινότητες σε όλη την χώρα, στην κοινότητα Κινέτας ( Περιφέρεια Δυτικής Αττικής ). Συγκεκριμένα διαμορφώθηκε ο εξωτερικός περιβάλλον χώρος στο κτίριο της κοινότητος και εξάλειψε ένα χρονίζων πρόβλημα των κατοίκων της

Τα οφέλη από την συγκεκριμένη κατασκευή είναι τα εξής:
Σταθεροποίηση και ενίσχυση του εδάφους .
Δημιουργία αντιπλημμυρική ζώνης στο συγκεκριμένο σημείο.
Σταθερή και υδατοπερατή υπόβαση για την διέλευση βαρέων οχημάτων της κοινότητας

Για επιπρόσθετες πληροφορίες.
ECORASTER HELLAS
Αγίων Αναργύρων 25
143 43 Αθήνα
Τηλ./Fax 210 2581882
Site : www.ecorasterhellas.gr
Email: [email protected]
Facebook: ecorasterhellas
Instagram: ecorasterhellas