Καινοτόμα εργαλεία για την συμμετοχή στα σχέδια βιώσιμης κινητικότητας στην Κ. Μακεδονία

Στην εύρεση και διάδοση καινοτόμων μέσων και εργαλείων για την αύξηση της συμμετοχής του κοινού στη διαμόρφωση των σχεδίων βιώσιμης κινητικότητας στοχεύει το έργο e-smartec μέσω της ανταλλαγής εμπειριών των έξι περιοχών της Ευρώπης που συμμετέχουν: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Ελλάδα), Περιφέρεια Lazio-πόλη της Ρώμης (Ιταλία), Μπρατισλάβα (Σλοβακία), Περιφέρεια Limburg (Ολλανδία) και Δήμος Venlo (Γερμανία).
Οι εννέα εταίροι του έργου “e-smartec”, που εκπροσωπούν δημόσιους φορείς, και ερευνητικά κέντρα, επιχειρούν να ανιχνεύσουν βέλτιστες πρακτικές από τον χώρο του marketing που έχουν χρησιμοποιηθεί στην εμπλοκή πραγματικών χρηστών – αποδεκτών μέτρων που προκύπτουν από την διαδικασία λήψης αποφάσεων σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων (π.χ. σχέδια κινητικότητας, ανακύκλωση, βιωσιμότητα, τουρισμός, εκπαίδευση).
Το 1ο ενημερωτικό δελτίο του προγράμματος e-smartec είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο: https://conta.cc/2SCqPvA. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εγγραφή και να λαμβάνουν νέα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις του έργου.