Ξεκίνησαν να παραλαμβάνουν τα οχήματα οι δήμοι

Δελτία τύπου εκδίδουν ένας – ένας οι δήμοι με την παραλαβή των 150 οχημάτων που δώρησε η Toyota κατόπιν συμφωνίας με την ΚΕΔΕ στις κοινωνικές υπηρεσίες τους.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδημάρχους, παρέλαβε δύο οχήματα από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Toyota Γιαννίτσας ΑΒΕΕ, ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ προς τους Δήμους.

Τα οχήματα που παρέλαβε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου θα χρησιμοποιηθούν σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας για τις αυξημένες υποχρεώσεις των Κοινωνικών Υπηρεσιών και της νέας δομής Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου. Είχε προηγηθεί το αίτημα του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου προς την ΚΕΔΕ για την παροχή δύο οχημάτων στον Δήμο, για την κάλυψη αναγκών σε Μοσχάτο και Ταύρο.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, μετά την παραλαβή των οχημάτων δήλωσε τα εξής: «Η παραλαβή των δύο οχημάτων ενισχύει σημαντικά τον σχεδιασμό μας για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων στην πανδημία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, συνάδελφο Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, για την πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων, καθώς και την εταιρεία Toyota Γιαννίτσας για την προσφορά των οχημάτων. Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους δημότες για να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την μεγάλη και πρωτοφανή δοκιμασία».

Ανάλογα δελτία τύπου εξέδωσαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος που παρέλαβε ένα οχήματος από την αντιπροσωπεία της Toyota στη Μεσσηνία, σε συνέχεια της συνεργασίας της ΚΕΔΕ με την Toyota Ελλάς και το Υπουργείο Εσωτερικών και μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου.

Το ίδιο και ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης.
Αντίστοιχα και ο Δήμαρχος Μιχάλης Εμμ. Ερωτόκριτος της Ηρωικής Νήσου Κάσου, που ευχαριστεί “και δημόσια” τόσο την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε), τον αγαπητό Πρόεδρο της Δημήτρη Παπαστεργίου – Δήμαρχο Τρικκαίων καθώς επίσης και την Toyota Hellas , γ
Ανάλογες ανακοινώσεις έκαναν οι δήμαρχοι Κόνιτσας, Πωγωνίου, Παγγαίου, Αγρινίου, Παπαγου Χολαργού, Ζωγράφου, και άλλοι.