SLS Φωτισμός : Μοναδικές λύσεις για υποθαλάσσιο φωτισμό LED

Η εταιρεία SLS Φωτισμός, διαθέτοντας 20ετή εμπειρία στον χώρο του φωτισμού, σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει στην Ελλάδα ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων προϊόντων φωτισμού τεχνολογίας LED υψηλής ποιότητας, προορισμένα για βιομηχανικές και επαγγελματικές εφαρμογές.

Ένας τομέας στον οποίο η SLS διαθέτει μοναδικό πλεονέκτημα είναι ο υποθαλάσσιος φωτισμός LED. Η SLS έχει εξειδικευμένη τεχνογνωσία – βασισμένη στη σφράγιση των θυρίδων υποβρυχίων – με τη χρήση της οποίας κατασκευάζονται τα φωτιστικά της, καθιστώντας τα μοναδικά στην αντοχή τους στις δύσκολες συνθήκες του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Poseidon 150- Το υποβρύχιο φωτιστικό της SLS

Το Poseidon 150 Watt – Subsea της SLS αποτελεί μία μοναδική λύση υποθαλάσσιου φωτισμού, διασφαλίζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα φωτισμού σε παραθαλάσσιες εγκαταστάσεις.

Το Poseidon 150 συνδυάζει:

α) πρωτοποριακή κατασκευή αλουμινίου υψηλής καθαρότητας με ανοδίωση για προστασία σε υποθαλάσσια περιβάλλοντα,

β) τελευταίας γενιάς Led chip,

γ) οπτικά με ποικιλία μοιρών,

δ) υψηλής ποιότητας τροφοδοτικά, τοποθετημένα έξω από τη θάλασσα. Το ρεύμα που καταλήγει με καλώδια ανθυγρά RNF στη θάλασσα είναι 48 Volt DC.

Η λύση φωτισμού Poseidon 150 ανταποκρίνεται στα πιο απαιτητικά κριτήρια προδιαγραφών, προσφέροντας παράλληλα μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και ανώτερη ποιότητα φωτισμού. Το Poseidon 150 της SLS έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με ασφάλεια στο θαλάσσιο περιβάλλον. Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα σε βάθος έως 2 μέτρων και λειτουργεί με χαμηλή τάση (48 Volt).

Το φωτιστικό της SLS είναι το μοναδικό που αντέχει μεσα στη θάλασσα – χωρίς να διαβρώνεται και χωρίς να εισχωρεί σε αυτό νερό για πάνω από 10 χρόνια.

Το αποτέλεσμα της τοποθέτησης του Poseidon 150 είναι ένας εντυπωσιακά και ομοιόμορφα φωτισμένος βυθός, δημιουργώντας μια ξεχωριστή και μοναδική ατμόσφαιρα σε ξενοδοχεία και σε παραθαλάσσιες εγκαταστάσεις.

Την SLS Φωτισμός έχουν εμπιστευθεί για τον υποθαλάσσιο φωτισμό των εγκαταστάσεών τους το «Grand Resort» στο Λαγονήσι, τo «Elounda Peninsula All Suite Hotel», το «Knossos Beach» και το «Sensimar» στην Κρήτη, το «Riviera Coast» στη Βούλα, το Bar- Restaurant «Εν Πλω» και το εστιατόριο «Λάμπρος» στη Βουλιαγμένη, το λιμάνι της Πλάκας Λεωνιδίου και πολλοί άλλοι.
Για περαιτέρω πληροφορίες ή για εκδήλωση ενδιαφέροντος για ανάληψη κάποιου έργου, το εξειδικευμένο προσωπικό της SLS Φωτισμός βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά στο 210-7259107 και μέσω mail στο [email protected], ενώ μπορείτε να επισκεφτείτε και το site της εταιρείας www.sls-led.com.