Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Χρ. Θεοδωρόπουλου, πρόκειται να συνεδριάσει την Τετάρτη, 14-4-2021 και ώρα 15:30. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr.
Οι αποφάσεις της συγκεκριμένης συνεδρίασης θα αναρτηθούν σταδιακά στον εξής σύνδεσμο: http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=39081:10i-synedriasi-p-s-2021&catid=123&Itemid=98
Επίσης, οι αποφάσεις όλων των προηγούμενων συνεδριάσεων αναρτώνται σταδιακά στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=category&id=123&Itemid=98

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

Συζήτηση επερώτησης της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» με θέμα τη μη επιλογή από τη σημερινή Διοίκηση Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Αττικής.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Επικύρωση πρακτικών της 17ης,18ης και 19ης Συνεδρίασης έτους 2020 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
 2. Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2022-2025 του Υποτομέα των ΟΤΑ.
  (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)
 3. Καθορισμόςωραρίου τροφοδοσίας επιχειρήσεων, υπεραγορών και λοιπών καταστημάτων και περιορισμών κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων για το έτος 2021.
  (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Δημόπουλος)
 4. Έγκριση προγράμματος για την καταπολέμηση των ακρίδων στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ερυθρών του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας
  (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κοσμόπουλος)
 5. Έγκριση για τη λήψη προσωρινών μέτρων ρύθμισης οδικής κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο του Πρωτεύοντος Αστικού Οδικού Δικτύου (Π.Α.Ο.Δ.), τα παράπλευρα δίκτυα της Αττικής Οδού καθώς και παράπλευρα δίκτυα της Π.Α.Θ.Ε. (εντός του Νομού Αττικής) και οδικό δίκτυο της τέως Δ.Ε.Σ.Ε. στα πλαίσια του έργου : «Λειτουργία και Συντήρηση Συστήματος Διαχείρισης Κυκλοφορίας Κ.Δ.Κ.» για τα έτη 2020-2022.
  (Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Κατσιγιάννης)
 6. Έγκριση για τη λήψη προσωρινών μέτρων ρύθμισης οδικής κυκλοφορίας για εργασίες που θα εκτελεστούν στα πλαίσια του έργου «Επεμβάσεις βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Αττικής».
  (Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Κατσιγιάννης)
 7. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων μονάδας εκτροφής ωοτόκων ορνίθων στη θέση «Τούτουλη» του Δήμου Μεγαρέων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής με φορέα τον κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΜΩΛΟ.
  (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)
 8. Γνωμοδότηση επί της ΜελέτηςΠεριβαλλοντικώνΕπιπτώσεων (ΜΠΕ) για την τροποποίηση της υπ’ αρ. 126393/16-02-2007 ΚΥΑ Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) του έργου: «Οδικός Άξονας Ελευσίνα – Κόρινθος».
  (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)
 9. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον υφιστάμενο σταθμό κινητής τηλεφωνίας της εταιρίας WIND ΕΛΛΑΣ AEBE με κωδικό θέσης και ονομασία: “120 0064 – ΥΜΗΤΤΟΣ” που είναι εγκατεστημένος σε έκταση στο Όρος Υμηττός, στο Δήμο Παιανίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, της Περιφέρειας Αττικής.
  (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ