Υποκρισία καταλογίζει στον ΠΕΣΔΑ το Δυτικό Μέτωπο

Maskarata Πατούλη και Παππού χαρακτηρίζει το Δυτικό Μέτωπο τα Δελτία Τύπου που έβγαλαν στον αέρα σχετικά με τον νέο ΠΕΣΔΑ. “Τώρα τους έπιασε ο πόνος για τη δυτική Αθήνα” σχολιάζει ακόμη και στον τίτλο της ανακοίνωσής του.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΕΣΔΑ της Αττικής παρουσιάζει σειρά ερωτημάτων. Με τα αποριμματοφόρα και τους κάδων να έχουν αγοραστεί και μοιραστεί, με τους διαγωνισμούς των νέων μονάδων επεξεργασίας στον αέρα και με τις πράσινες γωνιές να έχουν ξεκινήσει να προκηρύσονται από τους δήμους, ποια μπορεί να είναι τα περιθώρια διαβούλευσης και ποια περιθώρια έχουν οι δημοτικές αρχές και τα δημοτικά συμβούλια να καταθέσουν προτάσεις;

Το Δυτικό Μέτωπο σημειώνει ότι με αφορμή την ενημέρωση των δημάρχων της Αττικής για το νέο περιφερειακό σχέδιο (ΠΕΣΔΑ), ο κ. Πατούλης εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο δηλώνει πως είναι αποφασισμένος να δώσει «οριστική λύση, βάζοντας τέλος στο διαχρονικό έγκλημα να θάβουμε τα απορρίμματα στη Φυλή» .

Και συνεχίζει:

Την ίδια μέρα ο δήμαρχος Φυλής κ. Παππούς εξέδωσε δικό του δελτίο τύπου με το οποίο ενημερώνει πως στην τηλεδιάσκεψη με τους δημάρχους «ανέβασε τους τόνους, με το σκεπτικό ότι το σχέδιο ρίχνει, για ακόμα μια φορά, το βάρος της διαχείρισης των απορριμμάτων στη Φυλή και ζήτησε την απόσυρσή του».

Στο δελτίο του δήμου Φυλής γίνεται λόγος για την “άκαμπτη στάση” (sic) του Χρήστου Παππού που οδήγησε τον Περιφερειάρχη στη δέσμευση πως θα επιδιώξει διάλογο με τους δημάρχους και μόλις ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών του θα επανέλθει .

Ο κ. Πατούλης από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως αντιλαμβάνεται τις αγωνίες και τα προβλήματα όλων των Δημάρχων, ιδιαίτερα όσων οι πόλεις έχουν επιβαρυνθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια στο ζήτημα αυτό και υπογράμμισε πως η συζήτηση θα συνεχιστεί ακούγοντας και προσμετρώντας όλες τις απόψεις και επισημάνσεις.

Όσα δελτία τύπου και να βγάλουν δεν πείθουν κανένα .
Μαζί αποφάσισαν να κάνουν νέα χωματερή στη Φυλή .
Μαζί αποφάσισαν να αναβαθμίσουν το ΕΜΑΚ.
Μαζί αποφάσισαν να κάνουν νέο διαγωνισμό για τον αποτεφρωτήρα επικίνδυνων νοσοκομειακών αποβλήτων στη Φυλή .
Μαζί αποφάσισαν να κάνουν τις δυο νέες μονάδες επεξεργασίας στη Φυλή και το Σχιστό .
Πατούλης και Παππούς θέλουν να μετατρέψουν τη Φυλή στο μεγαλύτερο σκουπιδότοπο του πλανήτη και παίζουν θέατρο για να ξεγελάσουν τους κατοίκους της δυτικής Αθήνας που τους πήρανε χαμπάρι .
Και οι δυο τους με τις αποφάσεις τους στον ΕΔΣΝΑ, εγκληματούν κατά συρροή και κατ επανάληψη .
Οι λεονταρισμοί του δήμαρχου Φυλής γίνονται στα πλαίσια του παζαριού για περισσότερα ανταλλάγματα .
Ο δήμαρχος που έφτασε στο σημείο να κρύβει για 3 χρόνια στα συρτάρια του τα εφιαλτικά ευρήματα για τα ρυπαντικά στοιχεία του ΧΥΤΑ Φυλής , που ψηφίζει τα πάντα όλα στον ΕΔΣΝΑ και απαγορεύει στο δημοτικό του συμβούλιο κάθε συζήτηση για τα σκουπίδια δεν δικαιούται να μιλάει .
Τα μασκαριλίκια τους δεν πείθουν κανένα .
14/4/2021
ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Συντονισμός φορέων, συλλογικοτήτων και πολιτών Δ. Αττικής – Δ. Αθήνας
oxixytafilis.blogspot.com – [email protected] – f/b: Δυτικό Μέτωπο