ΒΟΡΒΙΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ : Αναβάθμιση Παιδικών Χαρών στο δήμο ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Σε διάστημα μικρότερο του μισού συμβατικού χρόνου η εταιρεία ΒΟΡΒΙΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ολοκλήρωσε την προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού για την αναβάθμιση επτά παιδικών χαρών δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Πύλου-Νέστορος. Στη Μεθώνη, το Αμπελόφυτο, το Βασιλίτσι, το Μεσοπόταμο, το Σουληνάρι, το Χαροκοπιό και τη Χώρα δημιουργήθηκαν νέες, σύγχρονες, ασφαλείς και καλαίσθητες παιδικές χαρές. Η κάθε μία από αυτές προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε τοπικής κοινότητας.
Η δράση χρηματοδοτήθηκε κυρίως από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ ενώ ο δήμος Πύλου-Νέστορος κάλυψε με ίδιους πόρους τις μη επιλέξιμες δαπάνες του προγράμματος, έτσι ώστε οι παιδικές χαρές να καλύπτουν το σύνολο των προϋποθέσεων για την πιστοποίησή τους.
Η αναβάθμιση των παιδικών χαρών περιλάμβανε καταρχήν την απομάκρυνση των παλαιών οργάνων και την προετοιμασία των χώρων. Ακολούθησε η εγκατάσταση βασικών υποδομών ύδρευσης και ηλεκτροδότησης, δαπέδων ασφαλείας και των οργάνων των παιδικών χαρών. Τέλος τοποθετήθηκε όλος ο απαραίτητος αστικός εξοπλισμός όπως φωτιστικά σώματα, καθιστικά, βρύσες πόσιμου νερού, κάδοι απορριμάτων και περιφράξεις.

Οι προς αναβάθμιση παιδικές χαρές παρουσίαζαν μεταξύ τους σημαντικές διαφορές. Κάποιες ήταν πλήρως ενταγμένες στον οικοδομικό ιστό της περιοχής ενώ άλλες βρίσκονταν σε ανοιχτούς χώρους, σε απόσταση από οικήματα και περιβαλλόμενες από βλάστηση. Σύμφωνα με τα οριζόμενα στη μελέτη που εκπόνησαν οι υπηρεσίες του Δήμου τα δάπεδα που τοποθετήθηκαν ήταν και συνθετικά-ελαστικά αλλά και δάπεδα από φυσικά υλικά. Διαφοροποιήσεις υπήρχαν και στα είδη και τα ύψη των περιφράξεων κάθε παιδικής χαράς με σκοπό να επιτευχθεί ή απόλυτη ασφάλεια των παιδιών που θα τις χρησιμοποιήσουν.
Πάντα σε συνεργασία με την επιβλέπουσα υπηρεσία η εταιρεία ΒΟΡΒΙΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ αντιπαρήλθε με επιτυχία σε όλες αυτές τις προκλήσεις και απαιτήσεις χάρις στην εμπειρία και την τεχνογνωσία που τη διακρίνουν.
Οι παιδικές χαρές παραδόθηκαν άρτιες από άποψη υποδομών και εξοπλισμού και με μέριμνα του αναδόχου έχουν εκκινήσει οι διαδικασίες έκδοσης πιστοποιητικού λειτουργίας από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η εταιρεία ΒΟΡΒΙΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ συγκαταλέγεται στις ηγέτιδες εταιρείες των κατασκευαστών οργάνων παιδικής χαράς και αστικού & αθλητικού εξοπλισμού στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή της το 2008 στην Καλαμάτα έχει φέρει εις πέρας πλήθος έργων, προσφέροντας σε παιδιά και δημότες από όλη την ελληνική επικράτεια ασφαλείς και ποιοτικούς χώρους παιχνιδιού, άθλησης και αναψυχής. Οι εγκαταστάσεις παιδικών χαρών που έχει υλοποιήσει και παραδώσει η εταιρεία έτοιμες προς χρήση πλησιάζουν τα 500.000m2.
Σημείο αναφοράς της εταιρείας αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών της
Η εταιρεία έχει διαμορφώσει ένα σταθερό και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο που επεκτείνεται σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.
Κοιτάζοντας πάντα προς το μέλλον η εταιρεία ΒΟΡΒΙΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ επεκτείνει το εύρος των προϊόντων της, υιοθετώντας καινοτόμες ιδέες όπως ο έξυπνος-διαδραστικός αστικός εξοπλισμός (στάσεις, παγκάκια, ποδηλατοστάτες) αλλά και βελτιώνει τα ήδη πετυχημένα προϊόντα με την ενσωμάτωση σε αυτά σύγχρονων υλικών που περιορίζουν το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη χρήση τους.
Για επιπρόσθετες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site: https://kvorvilas.com/about-us/