Ταινία μικρού μήκους από το Δήμο Αγίου Βασιλείου για την χρήση αλκοόλ από ανήλικους

Η ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Στροφή» αποτελεί συνέχεια των δράσεων του τμήματος Παιδείας του Δήμου Αγίου Βασιλείου, που αφορούν στη χρήση αλκοόλ από ανήλικους. Σε εφαρμογή της απόφασης με αρ. 151/2018 του Δημοτικού Συμβουλίου, περί κήρυξης έτους «Αγωγής Υγείας», στοχεύει ταυτόχρονα στην ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση του κοινωνικού συνόλου.
Γνωρίζοντας πλέον τις βλαβερές επιπτώσεις της χρήσης αλκοόλ και ιδιαίτερα σε νεαρές ηλικίες, και αφού έχουν προηγηθεί σχετικές δράσεις για τη διάδοση της γνώσης αυτής, η δημιουργία της συγκεκριμένης ταινίας έρχεται να συμπληρώσει την προσπάθεια του Δήμου Αγίου Βασιλείου, για κοινωνική αφύπνιση, να στείλει σαφές μήνυμα στους νέους για αποχή από την κατανάλωση του και ταυτόχρονα, να προτείνει την υιοθέτηση υγειών τρόπων διασκέδασης και δημιουργικής εκτόνωσης.
Ο Δήμος καλεί όλους τους δημότες “να συμβάλλουμε όλοι, ώστε να είναι αποτελεσματικό το σχέδιο αυτό δράσης, επ΄ οφελεία των νέων, βοηθώντας τους ταυτόχρονα να χαράξουν δρόμους που θα οδηγούν σε ένα ασφαλές αύριο αυτούς και την κοινωνία μας”.