Πανευρωπαϊκή Υπουργική Διάσκεψη Μεταφορές, Υγεία, Περιβάλλον

Στις 17 και 18 Μαΐου 2021 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η 5η Υπουργική Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου του Πανευρωπαϊκού Προγράμματος Μεταφορών, Υγείας και Περιβάλλοντος (THE PEP).
Μια διάσκεψη υψηλού επιπέδου όπου θα συζητηθούν πολλά θέματα μεταφορών σε συνάρτηση με την υγεία και το Περιβάλλον και οι τοποθετήσεις και οι εισηγήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τις μετέπειτα Ευρωπαϊκές Οδηγίες και αποφάσεις.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μια σειρά θεματικών διαδικτυακών σεμιναρίων θα προσφερθούν ως διαδικτυακές παράπλευρες εκδηλώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το συνέδριο ξεκινά τη Δευτέρα 17 Μαΐου στις 10:00 π.μ. με ειδική σύνοδο της διευθύνουσας επιτροπής THE PEP.

Η συνάντηση υψηλού επιπέδου ξεκινά την ίδια μέρα στις 3:00 μ.μ. με επίσημο άνοιγμα, ακολουθούμενη από τις δύο πρώτες υπουργικές συνόδους.
Μετά από άλλες δύο υπουργικές συνόδους την Τρίτη, ξεκινώντας στις 10 π.μ., το συνέδριο λήγει στις 18 Μαΐου στις 13:15 με την τελετή υιοθέτησης και ψηφιακής υπογραφής της υπουργικής δήλωσης της Βιέννης και του πρώτου πανευρωπαϊκού γενικού σχεδίου για την προώθηση της ποδηλασίας.

Τα προηγούμενα διαδικτυακά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν Δευτέρα έως Τετάρτη, 10-12 Μαΐου, μεταξύ 9 π.μ. και 6:15 μ.μ.

Παράλληλα θα υπάρχει μια μόνιμη διαδικτυακή έκθεση καθώς και ευκαιρίες δικτύωσης με εκθέτες και άλλους συμμετέχοντες στο συνέδριο, καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας του συνεδρίου.

Forum Νέων

Το Transport, Health and Environment Pan-European Programme (THE PEP) επιθμεί να ακούσει και τη γνώμη των νέων! Ως εκ τούτου, οι ευρωπαίοι νέοι ηλικίας 16-30 ετών θα κληθούν να λάβουν μέρος σε τρία εικονικά φόρουμ νεολαίας, τα οποία θα διοργανωθούν τον Απρίλιο του 2021. Ένα τελικό φόρουμ για τη νεολαία θα πραγματοποιηθεί ως δευτερεύουσα εκδήλωση της υπουργικής συνάντησης του THE PEP τον Μάιο.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό δελτίο που παρέχεται ή στο www.klimaaktiv.at/youth forum.html

Λεπτομέρειες και το πρόγραμμα εδώ
https://thepepvienna2021.org/en/conference/