Δήμαρχος Γλυφάδας: «Ευχαριστώ την ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ και όλους τους εργαζομένους του Δήμου …»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Γλυφάδας μας εκπλήσσει ευχάριστα με την κατασκευή μίας ονειρεμένης παιδικής χαράς υψηλών προδιαγραφών για παιδιά όλων των ηλικιών, χωρίς αποκλεισμούς!

Λες και έχουν ξεπηδήσει από την φαντασία των παιδιών, οι παιδικές χαρές της Γλυφάδας αποτελούν σημείο συνάντησης και παιχνιδιού για παιδιά και γονείς από κάθε γωνιά του λεκανοπεδίου (και όχι μόνο…)! Κάστρα και αερόδρομοι στην πλατεία Καραϊσκάκη και στον Άγιο Παύλο, μεγάλα καράβια και μικρότερες βαρκούλες στο δημοτικό κολυμβητήριο και στην παραλία της Γλυφάδας, ονειρεμένα δεντρόσπιτα μέσα στα πεύκα στο τέρμα της Ελευθέρου Ανθρώπου είναι λίγες μόνο από τις παιδικές χαρές της Γλυφάδας που σίγουρα πρέπει να έχει υπόψιν του κάθε γονιός για να επισκεφθεί με τα παιδιά του.

Η νέα παιδική χαρά στην πλατεία Μακεδονίας, που ολοκληρώθηκε σε χρόνο «ρεκόρ», εξοπλίστηκε με δάπεδα ασφαλείας «νέας γενιάς» και με ευφάνταστο εξοπλισμό, που εξάπτει την φαντασία των παιδιών και συμβάλλει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους. Με τις θηριώδεις χελώνες της, την κούνια-έκπληξη για όλη την παρέα και το παραμυθένιο κάστρο της, η νέα παιδική χαρά έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη λίστα των πρότυπων παιδικών χαρών του Δήμου Γλυφάδας που αξίζει να επισκεφθεί κανείς, ακόμα κι αν δεν είναι κάτοικος νοτίων προαστίων.

Τεράστια πρέπει να είναι και η ικανοποίηση που αισθάνονται όλοι όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτού του νέου ονειρεμένου παιδότοπου υψηλών προδιαγραφών που παραδόθηκε στο κοινό πριν από λίγες μέρες στην πλατεία Μακεδονίας στην Γλυφάδα.

Στον ιδιαίτερα θερμό λόγο του ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ομάδα του Δήμου και στην κατασκευάστρια εταιρεία «Ηλιαχτίδα Playgrounds AE» και να τους ευχαριστήσει από καρδιάς για τη συμβολή τους στην δημιουργία της νέας παιδικής χαράς που παρέδωσε στους δημότες του, προσθέτοντας άλλο ένα έργο-στολίδι στον κατάλογο των έργων που βλέπουμε να γίνονται τα τελευταία χρόνια στον δήμο Γλυφάδας. Μεταξύ άλλων ο κ. Δήμαρχος ανέφερε τα εξής:

«…Ένας ακόμα πρότυπος παιδότοπος στη Γλυφάδα μας, με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και τα πλέον ποιοτικά υλικά και – φυσικά – απολύτως ασφαλής και λειτουργικός και με υποδομές για τα παιδιά ΑΜΕΑ. Μα πάνω από όλα μια ακόμα παραμυθούπολη, που ήρθε να προστεθεί σε πολλές άλλες που έχουμε δημιουργήσει, με απέραντη αγάπη για τα παιδιά μας. Ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν και σε αυτό το έργο, την εταιρεία Ηλιαχτίδα και τον αεικίνητο επικεφαλής της Αντώνη Παπακυριάκη και φυσικά όλους τους εργαζομένους του Δήμου μας και ειδικά τον εργοδηγό μας Βλάση Μπισμπίκη. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που συναντάμε την ελληνική κατασκευάστρια εταιρεία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Playgrounds» πίσω από την κατασκευή μίας παιδικής χαράς -πρότυπο.

Όπως γνωρίζει καλά όποιος ασχολείται με τον χώρο, η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Playgrounds είναι μία σχετικώς νέα, αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση, με φρέσκια ματιά και πολύ όρεξη και μεράκι που από τότε που ασχολήθηκε με τις παιδικές χαρές (πριν από περίπου 15 χρόνια), βάλθηκε να ξεπεράσει τις μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, χαρίζοντας μας όλο και περισσότερες ευφάνταστες, συναρπαστικές μα πάνω απ’ όλα ασφαλείς και ποιοτικές παιδικές χαρές για παιδιά όλων των ηλικιών, χωρίς αποκλεισμούς.

Η γκάμα των ειδών που παράγει μεγάλη. Δάπεδα ασφαλείας (πλακιδία και χυτά) νέας γενιάς, που κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, από φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον πρώτες ύλες, σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό REACH που εγγυώνται την χαμηλή τους περιεκτικότητα σε πολυκυκλικούς αρωματικούς υδρογονάνθρακες, συναρπαστικός εξοπλισμός παιδικών χαρών με τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων, καθώς και αστικός εξοπλισμός κάθε είδους (από παγκάκια και κιόσκια, έως πινακίδες σήμανσης και όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου).

Όλα τα είδη της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, από αρίστης ποιότητας πρώτες ύλες και ελέγχονται για την ασφάλεια και την ποιότητα τους από τους κορυφαίους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς οίκους αξιολόγησης. Στόχος της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ είναι οι χώροι που δημιουργεί να φιλοξενούν τα παιδιά με ασφάλεια, να συμβάλλουν στη σωματική και πνευματική ανάπτυξη τους, να εξάπτουν τη φαντασία τους και να ενθαρρύνουν την κοινωνικοποίησή τους και βέβαια να τους δημιουργούν ευχάριστες αναμνήσεις που θα τα συντροφεύουν για πάντα. Θαρρείς και είναι τα παιδιά που τους υποδεικνύουν τι να κάνουν, η ομάδα της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ σχεδιάζει και κατασκευάζει πρωτότυπες και συναρπαστικές παιδικές χαρές, με τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων, ώστε να κρατιέται ζωντανό το ενδιαφέρον και η όρεξη των παιδιών για παιχνίδι, την ίδια στιγμή που αναπτύσσονται οι δεξιότητες τους.