Δημόσια παρουσίαση του νέου ΠΕΣΔΑ από το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Το νέο Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) της Αττικής παρουσιάστηκε δημόσια, με πρωτοβουλία του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στην Πετρούπολη.
Στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι γι’ άλλη μια φορά, το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ απέδειξε πως η παρουσία και η φωνή των κινημάτων μπορεί να σπάσει την αφωνία που υπάρχει για το συγκεντρωτικό μοντέλο διαχείρισης, τα εργολαβικά συμφέροντα και το συνεχιζόμενο έγκλημα στα δυτικά της Αττικής.

Στις 30/6, ο κ. Πατούλης έστειλε επιστολή στους βουλευτές, στους δημάρχους, στους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους με την οποία τους ζητά να στείλουν τις προτάσεις τους στο προσωπικό του mail μέχρι τις 31/7 χωρίς να τους κοινοποιήσει το σχέδιο του νέου ΠΕΣΔΑ!

Κάτω από αυτές τις συνθήκες το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ανέλαβε την πρωτοβουλία να καλύψει -στο μέτρο του δυνατού- το κενό της ενημέρωσης, υπερβαίνοντας ενδεχομένως και τον ίδιο του το ρόλο.

Ταυτόχρονα, το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ χτυπά το καμπανάκι του κινδύνου για το πολύ πιθανό ενδεχόμενο, η όποια συζήτηση για το ΠΕΣΔΑ και η διαβούλευση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι με συνοπτικές διαδικασίες.

Δείτε εδώ όλη την παρουσίαση