ΕΛΤΡΑΚ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α

Πολλοί Δήμοι της χώρας μας εμπιστεύονται την ΕΛΤΡΑΚ όχι μόνο λόγω των κορυφαίων προϊόντων που αντιπροσωπεύει αλλά και λόγω της εξειδικευμένης εξυπηρέτησης καθ’ όλη την πορεία ζωής του εξοπλισμού. Κάθε Δήμος έχει τις ιδιαιτερότητες του και οι απαιτήσεις των έργων, από μικρά έως μεγάλα, βρίσκονται στο επίκεντρο.
Ο όμιλος ΕΛΤΡΑΚ έχει υπάρξει συνώνυμος της επιτυχίας και της σταθερής εξέλιξης. Από την ίδρυσή του ακόμα το 1982, έχει δημιουργήσει ένα κορυφαίο όνομα, εκπροσωπώντας δύο από τις πλέον ηγετικές μάρκες, όπως η Caterpillar και η Bridgestone, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στην συνέχεια πρόσθεσε και άλλες σημαντικές εταιρείες όπως η JLG με τις πλατφόρμες εναερίου εργασίας, η MaK με τους ναυτικούς κινητήρες, η Palfinger με τα συστήματα ανύψωσης, φόρτωσης και διαχείρισης φορτίων, η PowerScreen και η MB με κορυφαίο εξοπλισμό θραύσης, διαλογής και ανακύκλωσης. Οι σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις, τα εξελιγμένα συστήματα πληροφορικής, οι πιστοποιημένες διαδικασίες λειτουργίας είναι μόνο μερικά από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που προσθέτουν αξία στον όμιλο ΕΛΤΡΑΚ, διαφοροποιώντας κατά πολύ τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες. Μα πάνω απ’ όλα, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και οι έμπειρες ομάδες των συνεργατών σε συνδυασμό με τη δέσμευση και τις αξίες του ομίλου, που συνοψίζονται ακολούθως: Ακεραιότητα, αποδοτικότητα, καινοτομία, ομαδικό πνεύμα με γνώμονα την εξυπηρέτηση και την εξέλιξη της κοινωνίας.

Η ΕΛΤΡΑΚ εξυπηρετεί τους λάτρεις της κορυφαίας μάρκας Caterpillar, από την στιγμή της πώλησης ή της ενοικίασης έως την συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη, για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας τους. Τα προϊόντα Caterpillar, που διατίθενται για εργασίες από χωματουργικά και ανυψωτικά μηχανήματα έως γεννήτριες και ναυτιλιακές μηχανές, πρωταγωνιστούν στον κλάδο των κατασκευών, εξορύξεων, λατομείων, ανυψωτικών και εναέριων εργασιών, θαλάσσιων μεταφορών και τουρισμού αλλά και σε κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση με την εγγύηση της ΕΛΤΡΑΚ.
Σκοπός της ΕΛΤΡΑΚ είναι να παρέχει, ανά πάσα στιγμή και απρόσκοπτα, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες που να ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πρόοδο και την εξέλιξή τους.
Ένα από τα στοιχεία που καθιστούν την ΕΛΤΡΑΚ ηγέτη στην κατηγορία της, είναι η εξασφάλιση υψηλής ποιότητας. Η ποιότητα αποτελεί κρίσιμο συστατικό στην καθημερινότητά της εταιρείας και αποφασιστικό κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας της με σκοπό πάντα να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που να ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της.

Επιπρόσθετα, ο Όμιλος, από την ίδρυσή του ακόμα, διαθέτει μία ολιστική αντίληψη των πραγμάτων, αντιμετωπίζοντας σφαιρικά τις δραστηριότητες και τις λύσεις, που προσφέρει, υπό το πρίσμα της βιωσιμότητας. Σε αυτό το πλαίσιο η περιβαλλοντική συνείδηση του ομίλου ΕΛΤΡΑΚ δεν αφορά μόνο στον περιορισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των δραστηριοτήτων του αλλά και τη βελτίωση της περιβαλλοντικής απόδοσής και την ενίσχυση φιλικών προς το περιβάλλον πρωτοβουλιών και προγραμμάτων.

Δείτε μερικές από τις κορυφαίες επιλογές προϊόντων.
Γεννήτριες CAT

Πολλές φορές οι Δήμοι καλούνται να αντιμετωπίσουν μία σειρά από απρόσμενα γεγονότα, τις περισσότερες φορές όχι ευχάριστα. Η παρέμβαση πρέπει να είναι άμεση και αποτελεσματική. Η ΕΛΤΡΑΚ προσφέρει ποικιλία λύσεων, από μια γεννήτρια σε stand by εφαρμογή έως μια γεννήτρια κύριας παραγωγής ρεύματος πετρελαίου, φυσικού αερίου ή βιοαερίου, ώστε να φέρετε εις πέρας κάθε τύπου εργασία. Επιλέξτε μέσα από την ποικιλία ηλεκτροπαραγωγών ζευγών που έχουμε στη διάθεσή μας.
Επίσης, μετά την πώληση, γνήσια ανταλλακτικά Caterpillar, αναλώσιμα ή ανταλλακτικά επισκευών, διατίθενται άμεσα με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού και δυνατότητα 24/7 παραγγελίας, μέσω του διαδικτυακού συστήματος Β2Β.
Το γεγονός αυτό προσθέτει αξία στην επιλογή σας, διαφοροποιώντας σημαντικά τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη Caterpillar έναντι του ανταγωνισμού, καθώς επιτελούν εξολοκλήρου την αποστολή τους, ακόμα και κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες.

Νέα σειρά μηχανημάτων έργου GC

Γνωρίστε τη νέα ευέλικτη σειρά μηχανημάτων έργου, που αλλάζει τους κανόνες και προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις σε όλα τα επίπεδα. Ο λόγος για τη νέα σειρά GC. Τα προϊόντα GC είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς και μεσαίους πελάτες που αναζητούν τα καλύτερα στην κατηγορία μηχανήματα, που είναι ανθεκτικά, αξιόπιστα, ανταγωνιστικά ως προς τα καύσιμα και κυρίως οικονομικά.
ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΠΟΛΥ
Η σειρά GC περιλαμβάνει ακριβώς αυτό που περιμένετε – τη δυνατότητα προσαρμογής σε διάφορες εφαρμογές και περιβάλλοντα και την ανθεκτικότητα για να διατηρείτε την απόδοση σε υψηλά επίπεδα.
ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ
Με την σειρά GC, θέτουμε ένα νέο πρότυπο για πελάτες που εκτιμούν την αξιοπιστία με χαμηλό κόστος ανά ώρα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απλά οικονομικά σημαίνει απλή συντήρηση, με μειωμένο χρόνο διακοπής λειτουργίας και παρατεταμένα διαστήματα σέρβις για τη βελτίωση της απόδοσης κέρδους του μηχανήματος GC.
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
Η ανταγωνιστικότητα στην απόδοση καυσίμου της σειράς GC προέρχεται από τις χαμηλότερες στροφές του κινητήρα, τη βελτιωμένη απόδοση καυσίμου και την αποτελεσματική υδραυλική λειτουργεία που εξασφαλίζουν δύναμη στα υδραυλικά ικανή για να ολοκληρωθεί σωστά και χωρίς διακοπή η δουλειά σας.
Για επιπρόσθετες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την εταιρεία στο www.eltrakcat.gr