TÜV HELLAS (TÜV NORD): Επαλήθευση Απολογισμού Βιωσιμότητας της Μαρίνας Φλοίσβου

Τον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης της LAMDA FLISVOS MARINA AE επαλήθευσε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), επιβεβαιώνοντας τη σημασία που δίνει η εταιρεία σε θέματα ESG.
Αναλυτικά, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης της χώρας διενήργησε εξωτερική διασφάλιση για τον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης της LAMDA FLISVOS MARINA AE για το έτος 2020 και επιβεβαίωσε τη συμμόρφωσή του σύμφωνα με τις οδηγίες GRI STANDARDS, καθώς με βάση το διεθνές πρότυπο AA1000AP (2018) του Οργανισμού Accountability.
Η διενέργεια της εξωτερικής αυτής διασφάλισης και η επιβεβαίωση της συμμόρφωσης με τα εξαιρετικά απαιτητικά διεθνή πρότυπα αποδεικνύει την σημασία των δράσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης που πραγματοποίησε και πραγματοποιεί η εταιρεία. Παράλληλα, επιβεβαιώνει την έμπρακτη δέσμευση της LAMDA FLISVOS MARINA AE στις αξίες και αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Σημειώνεται πως η Μαρίνα Φλοίσβου, η οποία εκτείνεται σε μια περιοχή συνολικής επιφανείας 350 στρεμμάτων, αποτελεί σημείο αναφοράς, τόσο για τον Ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό, όσο και για την καθημερινότητα των κατοίκων του Λεκανοπεδίου της Αττικής. Διαθέτει 310 θέσεις ελλιμενισμού κατάλληλες για mega yacht, και εμπορικό με 32 χώρους που περιλαμβάνει εστιατόρια, take-away, εμπορικά καταστήματα και γραφεία παροχής υπηρεσιών.
Η εταιρεία LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία των εταιρειών LAMDA Flisvos Holding Α.Ε (LFH) (77,23%) και της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ) (22,77%).

Ο Sustainability Product Manager της TÜV HELLAS Νέστορας Παπαρούπας, δήλωσε: «Η LAMDA FLISVOS MARINA αποτελεί ένα πόλο προσέλκυσης σκαφών από όλο τον κόσμο
αναδεικνύοντας το σύγχρονο πρόσωπο της Ελληνικής επιχειρηματικότητας, ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα σταθερό σημείο αναφοράς σχετικά με την αναψυχή και το ευ-ζην για όλους τους κατοίκους του λεκανοπεδίου. Όλοι μας στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που διενεργήσαμε την εξωτερική διασφάλιση του απολογισμού της Μαρίνας Φλοίσβου, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην ανάδειξη του σεβασμού της εταιρίας στα θέματα του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης (ESG)».

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Φρίγκα (6936028853, [email protected]