Κοινωνικό Πλυντήριο στο Δήμο Αλίμου

Τα καθαρά ρούχα αποτελούν βασικό συστατικό της ατομικής υγιεινής, αλλά και εξασφαλίζουν μια αίσθηση αξιοπρέπειας, φροντίδας κι αγάπης που όλοι έχουμε ανάγκη αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Αλίμου που με την σκέψη αυτή, δημιούργησε το “Κοινωνικό Πλυντήριο”, για να εξυπηρετηθούν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης.

Άστεγοι, πολίτες που είναι γραμμένοι στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου και δυσκολεύονται με τους λογαριασμούς του ρεύματος ή του νερού ή αδυνατούν να αγοράσουν ή να επισκευάσουν το πλυντήριό τους, μπορούν πλέον να αφήνουν τα ρούχα τους (κατόπιν ραντεβού) στο Κοινωνικό Πλυντήριο και να τα παραλαμβάνουν μέσα στην ίδια μέρα στεγνά και καθαρά.

Μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ο Άλιμος γίνεται ο 3ος δήμος που αποκτά το δικό του Κοινωνικό Πλυντήριο, σε συνεργασία με το Skip και την Unilever.

Το Κοινωνικό Πλυντήριο, εφοδιασμένο με επαγγελματικό πλυντήριο και στεγνωτήριο, στεγάζεται στο κτήριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών (Αριστοτέλους 25 & Αυξεντίου, ισόγειο) και τα ραντεβού κλείνονται στο τηλέφωνο 210 9815521 (Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 7 π.μ. έως 15:00).

Τα εγκαίνια του Κοινωνικού Πλυντηρίου θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 στις 13:30.

Με τη νέα αυτή κοινωνική δομή, εξασφαλίζεται καθαριότητα, ευπρέπεια, φροντίδα και υγιεινή για όλους τους πολίτες του Αλίμου που έχουν ανάγκη.