ΕΚΔΔΑ Gov 5.0 Hackathon Open Day

Tο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) διοργανώνει Open Day του μαραθωνίου καινοτομίας στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση “ΕΚΔΔΑ Gov 5.0 Hackathon”

To Open Day θα πραγματοποιηθεί απομακρυσμένα με τη χρήση εργαλείων τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:30 π.μ.

?Δηλώστε Συμμετοχή στο Open Day→ https://crowdhackathon.com/ekdda-hackathon/open-day/ και μάθετε τα πάντα για τους στόχους, τις θεματικές ενότητες και τη διαδικασία του ΕΚΔΔΑ Gov 5.0 Hackathon.

Δήλωσε Συμμετοχή στο Open Day

Στο Open Day μπορούν να συμμετέχουν, όσοι ενδιαφέρονται για την διαδικασία του Μαραθωνίου Καινοτομίας, καθώς και όσοι έχουν να προτείνουν ιδέες, λύσεις ή επιθυμούν να υποστηρίξουν τη διαδικασία ως μέντορες, πάροχοι δεδομένων ή χορηγοί επικοινωνίας.

Στόχος του Μαραθωνίου Καινοτομίας ΕΚΔΔΑ Gov 5.0 Hackathon είναι η δημιουργία πρωτότυπων εφαρμογών για τις ανάγκες φορέων της Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, καθώς και του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) με την ενεργοποίηση πνεύματος καινοτομίας και συνεργασίας μεταξύ φορέων και επιχειρήσεων που διαθέτουν νέες καινοτόμες ιδέες και εφαρμογές με κοινωνικό αντίκτυπο και, ταυτόχρονα, προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό υπηρεσιών.

Δήλωσε Συμμετοχή στο ΕΚΔΔΑ Gov 5.0 Hackathon

Δείτε το Πρόγραμμα | 11:30 – 14:30

Α’ ΜΕΡΟΣ
Καλωσόρισμα – Χαιρετισμοί

Β’ ΜΕΡΟΣ
Παρουσίαση του ΕΚΔΔΑ Gov 5.0 Hackathon, διαδικασία μαραθωνίου καινοτομίας, στόχοι και θεματικές ενότητες.

Γ’ ΜΕΡΟΣ
ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

  1. Open Data και Τοπική Αυτοδιοίκηση
  2. Καινοτόμες Ιδέες Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Ε.Κ.Δ.Δ.Α.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Open Day του ΕΚΔΔΑ Gov 5.0 Hackathon και να ενημερωθούν για τον Μαραθώνιο Καινοτομίας και τα επόμενα βήματα, μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου 2021 στον ακόλουθο σύνδεσμο https://crowdhackathon.com/ekdda-hackathon/open-day/.

Σχετικοί Σύνδεσμοι:
Δήλωσε Συμμετοχή στο Open Day:
https://crowdhackathon.com/ekdda-hackathon/open-day/
ΕΚΔΔΑ Gov 5.0 Hackathon:
https://crowdhackathon.com/ekdda-hackathon/
Δήλωσε Συμμετοχή ως διαγωνιζόμενος στον Mαραθώνιο Kαινοτομίας: https://crowdhackathon.com/ekdda-hackathon/apply/
Γίνε Υποστηρικτής:
https://crowdhackathon.com/ekdda-hackathon/supporters/