ΕΡΜΗΣ: Αναβάθμιση – Δημιουργία, 10 Παιδικών Χαρών στη Νήσο Σάμο

H ΕΡΜΗΣ , εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία και με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον ανέλαβε, μετά από διαγωνισμό, την προμήθεια και τοποθέτηση ασφαλών και πιστοποιημένων κατά ΕΝ 1176 & ΕΝ 1177 οργάνων παιδικών χαρών στη Νήσο Σάμο σε 10 Δήμους !!!
Δίνεται, όπως πάντα, ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα, τόσο στην δημιουργία ασφάλειας χώρων και κατάλληλων υποδομών σύμφωνα με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά και στην επιλογή κατάλληλων οργάνων που ενισχύουν τις δραστηριότητες όλων των παιδιών με την φύση και το περιβάλλον.

Έτσι, η ΕΡΜΗΣ ολοκλήρωσε με επιτυχία τις 10 εν λόγω παιδικές χαρές και έφερε ξανά το χαμόγελο στα παιδιά των γειτονιών στους κάτωθι δήμους:

Μαραθόκαμπος,
Αγία Ζώνη,
Πύργος,
Άνω Βαθύ,
Χώρα – Βαθύ,
Μυτηλινιοί – Αγ. Γεωργίου,
Πλάτανος,
Μύλοι,
Κουμάικα και
Ηραίο.

Το τεχνικό συνεργείο της εταιρείας, όπου χρειάστηκε, αποξήλωσε όλο τον υφιστάμενο και με έντονες φθορές εξοπλισμό των χώρων, επιλέγοντας παιχνίδια και παγκάκια σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα ασφαλείας και την ελληνική νομοθεσία, τα αντικατέστησε και διαμόρφωσε έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η επαρκή και σωστή επίβλεψη των παιδιών από τους συνοδούς. Όσο για τους χώρους που τώρα δημιουργήθηκαν οι παιδικές χαρές, φρόντισε το τεχνικό συνεργείο να είναι γεμάτοι φαντασία για παιχνίδι για τα παιδιά αλλά και το ίδιο κατάλληλοι και προσβάσιμοι για τους συνοδούς.

Ο σχεδιασμός κάθε χώρου ξεχωριστά πραγματοποιήθηκε από τους συμβούλους της ΕΡΜΗΣ με κεντρικό άξονα την ποικιλία στα παιχνίδια, ώστε να εξασφαλίζεται η δημιουργική απασχόληση των παιδιών αλλά και την δημιουργία εναλλακτικών ευκαιριών για παιχνίδι και εκπαίδευση για κάθε ηλικία.

Διθέσιες, τριθέσιες, τετραθέσιες κούνιες παιδιών και νηπίων, τσουλήθρες, τραμπάλες, κατασκευές με δραστηριότητες, σύνθετα παιχνίδια -όλα τοποθετημένα σε δάπεδα ασφαλείας- δημιούργησαν χώρους αναζωογόνησης και παιχνιδιού, που μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν πλέον με περίσσια χαρά!

Αξίζει ιδιαίτερα να αναφερθεί, ότι υπάρχει διαρκής συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα πιστοποίησης και ασφάλειας ΕΝ 1176 & ΕΝ 1177 σε όλες τις κατασκευές & τα έργα της εταιρείας. Αυτό έχει ως συνέπεια, τα παιδιά όταν αφήνουν το περιβάλλον του σπιτιού τους να μπορούν να κοινωνικοποιούνται, να αναπτύσσουν ομαδικό πνεύμα, να εξελίσσουν τις σωστές δεξιότητες και ικανότητες της κάθε ηλικίας. Γενικότερα, το ασφαλές παιχνίδι στις παιδικές χαρές της ΕΡΜΗΣ στόχο έχει να δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις οι οποίες θα το συντροφεύουν παιδί στην ενήλικη ζωή του.

Η εταιρεία ΕΡΜΗΣ ιδρύθηκε το 1983 και από τότε χαράσσει τη δική της πορεία στο χώρο της κατασκευής οργάνων παιδικής χαράς, αστικού & αθλητικού εξοπλισμού καθώς & εξοπλισμού ακτών.
Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 3.000 m2 μέσα σε ένα χώρο 7.500 m2, και βρίσκεται στα όρια του Δήμου Ωραιοκάστρου μόλις 5 Km από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηρίζεται από έντονη αναπτυξιακή πορεία ως μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες του κλάδου & έχει προβεί σε εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της, με παράλληλες επενδύσεις αυτοματοποίησης και τυποποίησης της παραγωγικής διαδικασίας, με αποτέλεσμα σήμερα να αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες του κλάδου στην Ελλάδα.
Τα τμήματα της είναι επανδρωμένα με τα κατάλληλα στελέχη, τα οποία σε συνεργασία με τη διοίκηση θέτουν βραχυπρόθεσμους & μακροπρόθεσμους στόχους για την επιχείρηση. Επενδύει στην εκπαίδευση του προσωπικού και των στελεχών της με συχνά σεμινάρια κατάρτισης, αλλά και υιοθετώντας όλο και περισσότερα συστήματα τεχνολογίας, αξιοποιώντας όλους τους πόρους της επιχείρησης.

Για επιπρόσθετες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site: www.ermis4kids.gr