40 δήμοι συγκεντρώνουν βιβλία για τις βιβλιοθήκες τους

OLOI MAZI MPOROYME & P FALHRO_ΒΙΒΛΙΑ

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, μαζί με 40 ακόμα Δήμους της Αττικής, συμμετέχει και στηρίζει την δράση συγκέντρωσης βιβλίων του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για βιβλιοθήκες της πόλης μας και προσκαλεί τους δημότες και τους κατοίκους, να συμμετάσχουν σε αυτή την σημαντική εθελοντική πρωτοβουλία προσφοράς.
Στο πλαίσιο της δράσης, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, από τις 10.00 έως τις 14.00, εθελοντές του Δήμου θα παραλάβουν και θα συγκεντρώσουν τα βιβλία που θα προσφερθούν, στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος – είσοδος από Αρτέμιδος).
Ενδεικτικά συγκεντρώνουν βιβλία λογοτεχνίας, παιδικά, μυθιστορήματα, ιστορικά, ψυχολογίας και οποιαδήποτε άλλη στοχευμένη έκδοση, με την προϋπόθεση κάθε βιβλίο να είναι διατηρημένο σε αρκετά καλή κατάσταση.
Για την συμμετοχή του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στην δράση συγκέντρωσης βιβλίων του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, στην εκπομπή “ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ” του ΣΚΑΙ 100.3, που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Νίκος Σταματέλος.
Η ραδιοφωνική συνέντευξη του Δημάρχου στον ΣΚΑΙ 100.3, εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=fmPpO0lCYzE