Ημερίδα ΕΕΤΑΑ: Αναδιοργάνωση και διοικητική μεταρρύθμιση της Τ. Α.

Η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), σε συνεργασία με, το Υπουργείο Εσωτερικών (ΥΠ.ΕΣ), την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), διοργανώνει την Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 και ώρα 09:00, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, (Σταθμός Μετρό: Μεταξουργείο), Ημερίδα με θέμα:
«Παρουσίαση των Αποτελεσμάτων της Πράξης: Αναδιοργάνωση και διοικητική μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού – Απλούστευση και προτυποποίηση διαδικασιών λειτουργίας ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού – Πιλοτική λειτουργία»
Η Πράξη για την Απλούστευση των διαδικασιών των ΟΤΑ, υλοποιήθηκε από την Ε.Ε.Τ.Α.Α., στο πλαίσιο προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ του ΥΠ.ΕΣ., της Κ.Ε.Δ.Ε. και της ΕΝ.Π.Ε. και χρηματοδοτήθηκε από το Ε.Π. «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα 2014 – 2020».

Η ημερίδα απευθύνεται σε αιρετούς και υπηρεσιακά στελέχη ΟΤΑ και αποσκοπεί:
‐ Στη συνοπτική παρουσίαση της πράξης, της δικτύωσης και της συμμετοχής των στελεχών της Τ.Α.
‐ Στην παρουσίαση του Νέου Επιχειρησιακού Μοντέλου Λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
‐ Στην παρουσίαση των προδιαγραφών του Διαδικτυακού Πληροφοριακού Συστήματος των ΟΤΑ

Τις εργασίες της Ημερίδας θα χαιρετίσουν, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Πρόεδρος της ΕΝ.ΠΕ Απόστολος Τζιτζικώστας.

Το πρόγραμμα